ГЕРБ обявяват листата за евроизборите до две седмици

  • 04 април 2014 17:48

  • 1935
  • 4
ГЕРБ обявяват листата за евроизборите до две седмици
©

До две седмици ГЕРБ ще обяви листата си за европейските избори.

Това обяви пред журналисти във Велико Търново зам.-председателят на партията и председател на предизборния щаб Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той подчерта, че вчера ГЕРБ първа се е регистрирала в ЦИК за европейските избори. И допълни, че желанието им е листата от 17 кандидати за Европейския парламент да е многообразна и в нея да присъстват хора от всички сфери и етноси. "Знаете, че ГЕРБ е национално отговорна партия. Ще се консолидираме около едно две имена, които да бъдат включени в листата и да бъдат представители на тази общност, на която смятам, че трябва да дадем заслуженото", заяви Цветанов. На въпрос дали кметове от ГЕРБ ще бъдат включвани в листата, той заяви, че през 2011 година партията е номинирала за кметове хора с потенциал, които действително имат възможност да развиват градовете. Той изказа благодарности към кмета на Велико Търново Даниел Панов, който по думите му е успял да превърне града в един от най-хубавите градове за живеене за миналата година. Това по думите на Цветанов е признание за работата на цялата администрация, на общинските съветници и не на последно място на правителството на ГЕРБ , което "не е делило кметовете на наши и на ваши".

"Правим всичко възможно да има представители от всички областни градове, но листата е от 17 човека и няма да можем да покрием всички изисквания на представители от съответни региони, но ще направим всичко възможно всеки един от хората, които ще бъдат избрани като депутати, надявам се те да бъдат 6, а защо не и 7, да отговарят за 2-3 области. Така евродепутатът ще знае, че отговаря за местните хора от дадено населено място и ще може по всяко време да се обръща към тях и те към него", заяви Цветанов. Той посочи, че другата цел на партията е във всички информационни офиси по места, евродепутатите пряко да се ангажират с проблемите по места. Освен това желанието на партията е да се увеличат младите хора, които посещават Брюксел. "Така те ще имат възможност да се запознаят с европейските институции и да могат да търсят своя европейска перспектива и развитие по европейските стандарти, които налага ГЕРБ", заяви бившият вътрешен министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1935 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ИФ ББ ЦЦ

2014.04.05 | 13:00

4
Какво ли си мислят от ЕНП за тефтерчето на Златанов и опандизването му ? Дали си задават въпроса кой ли му давал поръчките ?
БОЗДУГАН

2014.04.05 | 12:59

3
ТИКВОООО Борисов ,Станишеееев , видяхме ви ВСИЧКИТЕ какво представлявате за тия 24 г. ! НИЩОЖЕСТВА ! ЗАТОВА НИКАКВИ ПЕДЕРАСИ , НИКАКВИ ГЕРБ - ета , герберастки тиквета , АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета , дудучета - петровчета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!
ЗАДАЧА ЗА ПЪРВИ КЛАС

2014.04.05 | 12:59

1
Златанов получи три години и половина за тефтерчето. Колко ще получат поръчителите ББ, ЦЦ и ИФ?

2014.04.05 | 12:59

2
Отговарям : И.Ф. - 5 г. , Ц.Ц. - 7 г. ! Б.Б. - при Бирата , от нас да мине !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини