Станишев: Продължава циркът с минималната работна заплата

  • 30 август 2011 14:19

  • 1046
  • 2
Станишев: Продължава циркът с минималната работна заплата
© Булфото

Винаги в България през лятото безработицата е намалявала, сега има обратна тенденция - последователен ръст на безработицата, каза председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на първата пресконференция в началото на новия политически сезон.

Продължава обедняването, каза Станишев. Продължава циркът с минималната работна заплата на управляващите, каза Станишев.

От 400 обещания на правителството на ГЕРБ, са изпълнени десет процента за две години - това е статистиката на една неправителствена организация - каза Станишев.

Ставаме свидетели на много тежка битова престъпност, посочи Станишев.

Предстоящите избори и приоритетите на Коалиция за България за новия парламентарен сезон са обсъдени на заседание на Изпълнителното бюро на БСП, допълни лидерът на БСП.

Последвайте канала на

1046 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Учител

2011.08.31 | 00:19

2
Този човек наистина няма никакъв срам! Хайде да не казвам как се отнесоха лично той и министрите му към българските учители, че всички помнят! Лично мен съседът дърводелец ме съжалява, че съм още в тази професия, а личният ми лекар дори не ми взема потребителска такса, за да не ме ощетява допълнително...
CECO

2011.08.30 | 16:44

1
I VIE BQXTE SA6TITE NE MISLEXTE ZA XORATA A SAMO ZA RODNINI I PRIQTELI

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини