Петков: Задкулисието има интерес службите да не работят

  • 06 март 2014 18:02

  • 2390
  • 5
Петков: Задкулисието има интерес службите да не работят
©

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа лъже в твърденията си, че съм охраняван от НСО. Законът не позволява на гражданин, какъвто съм аз да бъда охраняван. В правилника на НСО е описано в кои случаи се дава охрана на народен представител. Това каза бившият вътрешен министър и член на движението АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по БТВ.

Той припомни случаите, при които се е налагало да се дава охрана на публични личности. "Имало е заплахи срещу много хора, сред които Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, затова НСО ги охранява. Народни представители, министри и президента влизат в ангажимент на НСО".

Според Петков с новия закон за службите ще нанесе повече вреди, отколкото ползи. "Нашият проблем като държава е, че тези проблеми ги гледаме на парче. За миналата година ДАНС са за държали 10 кг. амфетамини, какво са работили. С изваждането на ГДБОП ние създадохме един Франкенщайн. С тази промяна не се защитават интересите на обществото, а на някой друг", изтъкна Петков.

Петков прогнозира, че службите ще спрат да работят, заради постоянните сътресения, на които са подложени. "Сектор "Сигурност" наистина се нуждае от промени, но не и на парче, както се прави в момента. Четирите закона за МВР трябва да бъдат гледани в пакет в Народното събрание", предложи Петков.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира и оставките на шефът и заям.-шефът на НСО. "Ние сме направили мандат на председателя на ДАНС, резултатът е че двама от тях си отидоха. Аз не виждам логично обяснение на тези оставки. Според мен те са помолени по начин, по който не могат да откажат. Това са консервативни служби и всяка една промяна нанася сериозен удар по тях и по хората, работещи в тях".

Според Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в шефът на НСО не е напуснал по свое желание. За да искаш оставка, трябва да имаш следващ човек, който да заеме овакантеното място. Очевидно е, че Йовчев е неподготвен в момента и не знае какво да предприеме.

АБВ ще реализира минимум 2 евродепутати, категоричен беше Петков. "Социолозите, които лъжат, след Евроизборите ще ги започна поименно, защото те обслужват нечий интерес".

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в е убеден, че БСП извършва наказателна акция срещу кметовете, които подкрепят АБВ. "Аз се надявам премиерът Орешарски да не допуска такива репресии, защото това ще бъде пагубно и за него. Той даде пример с община Пловдив, на която не се дали никакви пари, докато в София се отпускат 6 милиона. "Това не е нормално, това задкулисие дразни хората. Те казват на хората, че не ги интересуват. Не разбирам омразата на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на към нас", завърши бившият министър на вътрешните работи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2390 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.03.07 | 09:32

5
Румен Пикнята се казва тоя боклук ! Това казва всичко ! Няма смисъл да го забелязваме ! Още повече , че обслужва политическо - триперлив труп ! Първаноглу !

2014.03.07 | 09:32

4
Службите в тоя си вид отдавна трябваше да бъдат закрити, а не да обслужват интересите на такива като Румен.

2014.03.07 | 03:27

3
Руменчо, Руменчо - и ти разбираш от МВР (най-общо казано) толкова, колкото и Цецко разбира, с тази разлика, че я знаеш математиката . . .

2014.03.07 | 03:27

2
Комунизъм = глад и мизерия!
Карл Маркс е мошеник!

2014.03.07 | 03:27

1
Карл Маркс мразел работниците - в "писанията" си той ги наричал магарета.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини