ГЕРБ-Ловеч номинира Томислав Дончев и Лиляна Павлова за евроизборите

  • 27 февруари 2014 16:19

  • 1321
  • 0
ГЕРБ-Ловеч номинира Томислав Дончев и Лиляна Павлова за евроизборите
©

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена са номинациите на общинските структури на ПП ГЕРБ в Ловеч и Троян за
предстоящите евроизбори през май, съобщиха от партията. Те били издигнати на проведените вече събрания на общинските организации в двата града. До края на седмицата такива ще се състоят и в останалите общини в областта.


Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е единственият евродепутат, които през последните две години е посетил област Ловеч, припомнят от ГЕРБ - Ловеч.

Тя се е срещала със земеделски производители, посетила е Института по планинско животновъдство и земеделие в Троян, участвала е в дискусия с общински съветници на тема "Омбудсман", провела е открит урок в Езиковата гимназия за възможностите пред младите хора за обучение в ЕС и реализация по различни европейски програми.

Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова бе включила област Ловеч в провеждания от нея конкурс на европейска тематика. Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена били номинирани като най-успешните министри от кабинета Борисов. На събранията били изказани мнения, че те са политици и експерти, които най-добре биха защитавали българските интереси в Европейския парламент.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1321 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини