БСП със специално лого за изборите

  • 25 август 2011 11:30

  • 1108
  • 1
БСП със специално лого за изборите
© Булфото

Специално лого за предизборната кампания са поръчали от БСП.

“Не е нито цвете, нито животно”, загадъчно обясни представител на националния предизборен щаб на червените. В сряда щабът се събра за първи път след ваканцията. Логото трябва да е единно за изборите за президент и за кметове и съветници, но с някои разлики. Знакът за президентската кампания е предвидено да е готов в началото на следващата седмица, тогава ще тръгне и предизборният клип на кандидата за президент на левицата Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, информира "Труд".

Символите на кампанията ще бъдат одобрени и от Калфин, и от лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Калфин и Станишев “имат и главната грижа” да търсят кандидат за вицепрезидент, след като депутатката Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и бившата депутатка Евгения Живкова отказаха. Засега в “играта остава” бившата вицепремиерка и настояща народна представителка Меглена Плугчиева. До редакционното приключване на броя заседанието още течеше.

Калфин обикаля страната от началото на август. В сряда сутринта бе в Гоце Делчев, където се поклони на гроба на Николай Добрев. “Президентът трябва да поставя важните за страната въпроси, а не да бъде кукла на конци, заяви той пред медиите. - Който и да бъде кандидатът на ГЕРБ, той ще е целофанена опаковка на политиката на партията”, смята Калфин.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1108 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СТАЛИН

2011.09.03 | 15:59

1
всички комунисти сте извънземни и ще бъдете натоварени на чинията на бузлуджа и ще ви изтреляме да живейте на планетата на маймуните отам скъпи другари и другарки ще подухвате супата за винаги повервайте ми вие сте най големите идиоти на света каза мечо пух ще загубите изборите и ще бъдите разбити тотално както винаги демокрацията ще победи братя и сестри гласувайте за партия герб

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини