Алгафари: Най-вероятно ще има листа за евроизборите, свързана с Георги Първанов

  • 13 януари 2014 07:53

  • 1255
  • 1
Алгафари: Най-вероятно ще има листа за евроизборите, свързана с Георги Първанов
©

„Най-вероятно ще има листа, свързана с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в за европейските избори”, каза в „Здравей, България” по Нова телевизия Нидал Алгафари.

Той добави, че още не може да каже дали тя ще е водена от Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, това щяло да се разбере във вторник, но най-вероятно ще бъде той.

„Има много партии, които биха си дали регистрацията, за да се случи това”, добави експертът.

Попитан ще има ли БСП 2 той отговори, че има хора, които са в лявото пространство и мислят малко по-различно от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и хората около него, и смятат, че трябва да има нещо малко по-добро от това, което предлага той.

На въпрос защо Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска е недолюбван от БСП Алгафари отговори, че той няма обяснение за това. „Необяснимо ми е и защо Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е недолюбван от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, въпреки че благодарение на него Станишев стана някой в тази партия”, аргументира се той.

По думите му БСП не се разцепва. „Просто избирателят ще има възможност да гласува за по-доброто ляво”, каза Алгафари и добави, че в лявото пространство трябва да има някаква конкуренция.

„Не знам да е имало среща между Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Бойко Борисов”, каза той относно информацията в днешните вестници.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1255 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.02 | 08:40

1
Не най-вероятно, а със сигурност АБВ ще издигнат собствена листа за евроизборите. Кокала не е голям и ще падне голяма борба, щом забравените физиономии са се рестартирали и преговарят с ГЕРБ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини