Откриха избирателни списъци в дома на председател на изборна секция

  • 20 май 2013 19:09

  • 2579
  • 4
Откриха избирателни списъци в дома на председател на изборна секция
©

Избирателни списъци бяха открити в дома на председател на изборна секция в столицата. По сигнал на районната избирателна комисия, че документите липсват, заместник кметът на район Слатина посети дома на нарушителката.

Вместо да предаде избирателните списъци и забранителните декларации на районната избирателна комисия, председателката на 37-ма секция ги е задържала у дома си, информира БТВ.

Не е ясно дали това е повлияло по някакъв начин на резултатите от вота, тъй като протокол не е открит и явно той е бил предаден в РИК.

Жената обяснила, че е забравила списъците в дома си.

Последвайте канала на

2579 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.05.27 | 13:11

4
вероятно Бойко е виновен и за това, както и за световния глад,кризата в средния изток и т.н.
АНТИВИРУС

2013.05.26 | 23:14

3
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ СЗО ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ! На 11 май 2013 година населението на Република България бе масово заразно от HUV! Заразяването е извършено от „паяка Мая” използвайки националния музикален инструмент „дудук”. Заразата първоначално е регистрирана в групата BSP, като за опасността от заразяване българите били предупредени от член на групата, но не са взети предприети превантивни мерки. Органите, които са задължени да вземат мерки срещу заразата също са били заразени от „паяка Мая” и с действията си са спомогнали за разпространението на вируса. На 12 май с.г. беше проведено национално изследване за да се установи мащаба на разпространение на заразата. След няколкодневно отчитане на резултатите са потресаващи: от близо 7 000 000 население, може да се потвърди със сигурност, че са заразени почти 1 000 000 души; не са заразени малко над 1 000 000 души имащи естествен имунитет, а всички останали са със съмнителен резултат. Все още не са взети мерки за ограничаване на източника на зараза и разпространението и продължава. СЗО информира, че при подобни случаи от световната здравна практика винаги се намират достатъчно здрави сили, които да ограничат източника на зараза и заразените, като в населението със съмнителен резултат вирусът се локализира от естествените защитни сили на ЧОВЕКА /здравият разум/. Очаква се в скоро време да се проведе още едно изследване.

2013.05.26 | 23:14

2
Къде са Павлик Морозов-ците да защитават с гърди и дупе червената зараза?
Виолета

2013.05.23 | 15:42

1
Хахаххахха, ами объркал се е човека или не му се е чакало до сутринта хахахаххахаах

Добави коментар

Водещи новини