Лиляна Павлова: Готови сме и за опозиция

  • 12 май 2013 20:19

  • 1123
  • 4
Лиляна Павлова: Готови сме и за опозиция
© Булфото

Благодарим на всички избиратели, които гласуваха, въпреки опитите за инсинуации и отвратяване. Това заяви в ефира на БТВ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена от ГЕРБ.

Ние мислим държавнически и сме готови правителство на малцинството да съставим в името на мира и доброто на страната, допълни тя.

Никога не бихме се коалирали с ГЕРБ, каза Петър Курумбашев, готови сме да преговаряме с всички парламентарни и извънпарламентарни партии, за да се състави едно програмно правителство. Ако се махне купения вот, БСП е на първо място, категоричен бе той.

По думите на Андрей Райчев, касирането на вота е нещо много лошо за България и нещо много скъпо. 

С "Атака" имаме много концептуални различия. За да има коалиция ГЕРБ - "Атака", трябва да има съчетание на политиките, обяви Павлова. По думите й, и вариантът за опозиция съществува, тъй като с политиката си ГЕРБ е заслужила доверието на гражданите и не мисли да го променя. На въпрос дали може да има коалиция с ДПС, тя каза, че всичко е възможно, което е добро за държавата.

Според Курумбашев, ГЕРБ в тази кампания се е оказала в политическа и морална изолация.

Последвайте канала на

1123 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
grajdanin

2013.05.13 | 00:33

4
Какво доверие, какви инсуниации, какви коалиции? Вие, хора сте се капсулирали в своя си някакъв свят, в който няма умиращи от глад пенсионери, емигрираща интелигенция и масови самозапалвания и докато не излезете от него, с друго, освен с яйца и камъни няма да ви посрещаме!

2013.05.12 | 22:41

3
А готови ли сте за градушката от камъни която ще ви подгони?

2013.05.12 | 22:41

2
И кво стана, плювахте Станишев за тройната коалиция, за ДПС , сега опряхте и вие до турчолята. То кокал така не се дава....глей как се върти колелото, никога не казвай никога!
Kалин

2013.05.12 | 21:30

1
Ако подведете народа и направите коалициа с ДПС Тогава и Дунав неможе да ви измие.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини