"Висящи риби" се появиха в Пазарджик

  • 09 април 2013 12:48

  • 725
  • 0
"Висящи риби" се появиха в Пазарджик
©

Сред най-атрактивните инициативи за "висящи" продукти в страната Пазарджик се открои последно с "висяща" риба. Продуктът без пари за бедните придоби огромна популярност след като местен рибен магазин постави на входа табло, на което всеки клиент може да види какво има за плащане и какво е оставено за даряване.

Проверка показа, че първите две касови бележки бяха за риба на стойност от 3 лева с марка замразена скумрия. Едната е дадена безплатно на човек, който ровел в близките контейнери за смет. Втората получил беден пенсионер. Близо пет вида риби засега са раздадени на хората, казаха от фирмения магазин. През последните два дни обаче на самата опашка се появяват много хора, които купуват нещо евтино извън своите поръчки, като консерва, замразена скумрия или сардина и на момента го даряват на нуждаещите се.

Това се случи в един от големите хипермаркети, където жени и майки раздаваха талони за по пет лева на възрастни жени и пенсионери. В същото време пчелари от Велинградско и Ракитовско приеха кампанията и въпреки, че пчелните им семейства този сезон измирали масово, започнаха да даряват мед или да го дават на безценица.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
725 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини