Борисов: Целият конкурс във Фонд "Научни изследвания" трябва да се анулира

  • 12 февруари 2013 16:37

  • 1069
  • 2
Борисов: Целият конкурс във Фонд "Научни изследвания" трябва да се анулира
©

Всички материали от проверката за фонда "Научни изследвания" са предадени в прокуратурата, каза на срещата с учени и ректори в МОМН министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той отбеляза, че през 2008 г. е имало същите проблеми във фонда и попита учените  риторично дали Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на се е срещал с тях и дали е била направена проверка, както при сегашната ситуация във фонда.

Моето мнение е, че трябва да се анулира целият конкурс във фонда "Научни изследвания", заяви премиерът. Той посъветва учените да се съберат на затворена среща, "както се избира папа", и да излъчат най-чистите и неопетнени хора сред тях.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1069 2

Коментари 2

Добави коментар
Граф Монте Кристо

2013.02.13 | 04:03

2
Това ,новият академик на СИК ли е,много му отива ,бе че за нищо друго не става освен за артист,това си го бива,щял да замести Марлон Брандо в новия филм за мафията-СИК-правитилството на България.
дидо

2013.02.13 | 04:02

1
Браво на Б.Борисов. Той си свърши работата. Сега учените са на ход, хайде да ги видем.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини