Цацаров с коментар за протестите в подкрепа и срещу Гешев

Една част от протестиращите протестират по лично убеждение, а зад другата част има гнусна политическа игра.

Това заяви главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в по време на изслушването си пред ВСС по време на процедурата за избор на нов главен прокурор. "Тези, които протестират по свое лично убеждение, имат пълнто право на това, защото са свободни български граждани. Никой не може да ги накара да харесват Иван Гешевешев, както никой не може да ме накара да харесвам Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет. Зад другата част на тези протести има гнусна, политическа игра. Тези, които протестират по съвест трябва да бъдат уважени. Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет говори, като човек, чиято процедура е протекла кристално чисто, и при пълна прозрачност. Говори като човек, който я е наблюдавал отстрани. Поради тази причина има всичките основания да съди нейните негативи и негативите на процедурата по принцип. Аз бих задал въпроса по какво тази процедура се отличава от процедурата, когато бе избран председателя на ВКС? По какво тази процедура се отличава по предните? Тук не изключвам и тази, при която съм избран аз. Нямало е процедура или подобен случай, в който подобна написана реч да не се е чела. Колегата Панов разчита на времето. Оставаме все по-малко хора, които знаем как протече неговата процедура“, допълни още Цацаров.

Той посочи, че няма да каже какво друго се е случило по време на избора на Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет в една друга сграда. "Няма да го кажа, не защото уважавам Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет, няма да го кажа, защото уважавам ВКС, съда, уважавам неговия председател – длъжността председател на ВКС“, допълни още Цацаров.

Коментари

 1. 2019.10.24 | 19:56

  Гнусна свиньо , тези мангали от антипротеста ли са лицето на истината и честността , пандизчии с начално образование . С тези обяснения в пандиза ти и оня слабоумния ти наследник с речник на дърводелец от помощно училище .

  1. 2019.10.25 | 10:57

   А Панов по-добре ли е? Може само да срича, не може да мисли и говори самостоятелно. Обидно жалки -Панов и Дишева.

 2. 2019.10.24 | 19:59

  Цац...всички ние знаем, че сте подставена демокрация

 3. 2019.10.24 | 19:20

  Насрана малка държавичка, пълна с малки тъмни човечета.

 4. 2019.10.24 | 19:12

  Браво на Цацаров. Панов се оказа лилипут в сравнение с него.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет