Защитен свидетел по делото "Октопод" ще дава показания и по "Наглите"

  • 09 февруари 2012 13:49

  • 1643
  • 2
Защитен свидетел по делото "Октопод" ще дава показания и по "Наглите"
© Булфото

Защитеният свидетел по процеса срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна - Пламен Устинов, е призован да даде показания и по делото срещу наречената от МВР група "Наглите".

Устинов, който е бивш служител на НСО, е призован за заседанието в понеделник. Очаква се той даде показания във връзка с отвличането на бизнесмена Ангел Бончев.

Съдът насрочи няколко дати през март, на които трябва да започнат пледоариите на страните по делото. Част от подсъдимите най-вероятно ще дадат обяснения, след като бъдат разпитани свидетелите Пламен Устинов и Манчо Колев.

Днешното заседание бе прекъснато веднъж с около час, за да може свидетелят Манчо Колев да се яви в залата. След като процесът продължи, свидетелят отново не се яви, а вместо това бе депозирал молба, че не може да даде показания заради ангажименти. Съдът го глоби с 500 лева.

Подсъдимите за общо 11 отвличания и за един опит за отвличане са Ивайло Евтимов, Прокопи Прокопиев, Даниел Димитров, Любомир Димитров, братята Радослав и Митко Лебешковски, Павел Петков, Кирил Кирилов и Цветозар Славчев.

Последвайте канала на

БТА
1643 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
nabor

2014.03.03 | 21:44

2
MISLIA 4E, NA TOZI SVIDETEL NIAKOI MY PODSKAZVA. VSE NOVI I NOVI NESHTA SI PRIPOMNIA.

2012.02.12 | 09:37

1
БЪЛГАРИ патриоти защо не непишете по един коментар поне някакво мнение да искажете

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини