Висши полицаи и Алексей Петров са замесени в отвличането на Ангел Бончев

  • 04 февруари 2012 15:07

  • 4663
  • 2
Висши полицаи и Алексей Петров са замесени в отвличането на Ангел Бончев
©

Центърът за рехабилитация на болни от рак жени, изграден с парите за откупа на Ангел Бончев, е свързан с обвиняемия по делото „Октопод” Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Самият Петров по всяка вероятност е свързан с групата на „Наглите” и има отношение към отвличането на Бончев и съпругата му Камелия през 2008 г. Това заяви бившият президент на Литекс тази събота в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

По думите на Ангел Бончев скандалният център „Алекса”, който би трябвало да подпомага възстановяването на болни от рак на гърдата жени, предоставя „странни услуги” и по-скоро прилича на спа-студио. Две от служителките на фондацията „Утре за всеки”, получила дарението за изграждането на центъра, пък имат връзки със застрахователното дружество „Лев Инс”, което неофициално се свързва Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Според Бончев неслучайно и името на рехабилитационния център е „Алекса”.

В студиото на Емил Кошлуков Ангел Бончев изрази съмненията си, че престъпната групировка е действала под закрилата на „висшестоящи хора” в МВР и ДАНС. Според него, полицията е имала участие в отвличането на Камелия Бончева при предаване на сумата за откупа на нейния съпруг. „Тази история без участието на полицията и държавата не е възможна”, категоричен е Ангел Бончев. Той разкри още, че в деня на освобождаването си е получил информация от редови полицаи, че служителите на МВР и Пътна полиция, които стоят на околовръстния път! , са получили разпореждане да се изтеглят към центъра.

Aнгел Бончев се бори в съда да бъде унищожен договорът за дарителство на фондация „Утро за всеки”. От предаването „Факторът Кошлуков” са изпратили запитване до Министерството на здравеопазването за дейността на рехабилитационния център „Алекса”, намиращ се в сградата на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ”. От отговора на министерството става ясно, че в столичната болница няма регистрирано лечебно заведение с това име.

Пълен запис на предаването гледайте на: https://tv7.bg/faktorat-koshlukov

Гледайте „Факторът Кошлуков” и „Пред банята” на живо по TV7 всяка събота, 9:00-11:45!

Гледайте TV7 в национален ефир и в реално време на сайта на телевизията: https:// tv7.bg, посетете Facebook страницата ни: www.facebook.com/TV7Bulgaria, или споделете своите новини на e-mail: news@tv7.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
4663 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
hasensi

2014.03.03 | 21:47

2
E zashto ne go gramnat toia Alexei ama darjavicata ni si go pazi.BOOKLUUCII sa vsichki.
SMYRT ZA KURVITE

2014.03.03 | 21:47

1
MI DA MU GO SLOJA V USTATA NA ALEKSEI PETROV, maika mu mrusna chak za prezident se kandidatira, deba i smeshnicite, trupove trqbva da ima za da se opravi vsichko v taq durjava

Добави коментар

Водещи новини