Атака поиска другарски съд за Ахмед Доган

  • 07 ноември 2012 10:19

  • 2125
  • 5
Атака поиска другарски съд за Ахмед Доган
©

Декларация за осъждане на изявленията на лидера на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в Кърджали за Балканската война внесе "Атака" в парламента, съобщава Стандарт.

Националистите се заканиха на ДПС още миналата седмица. Тогава те поискаха партията да бъде забранена от Конституционния съд като формация на етническа основа. Към недоволството им се присъедини и ВМРО. Оттам пък се обявиха Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да напусне Народното събрание.

Повод за недовлството на националистите стана изказването на Доган за ген. Васил Делов и Балканската война в Кърджали. Там Соколът обясни, че е нужен общ прочит на историята ни от експерти от всички държави. Според него Балканската война е отворила много големи рани и е лишена от героика. Причината е, че е "война за етническо прочистване".

В публичното си изказване в Кърджали Доган обяви Балканската война за "възродителен процес" спрямо мюсюлманите и оспори освободителния й характер, се казва и в мотивите на декларацията на Атака срещу лидера на ДПС.

Председателят на Парламента Цецка цачева обаче заяви, че проектът не може да бъде включен в дневния ред, тъй като не съответства на процедурните правила.

Не коментираме съдържанието и не взимаме отношение по съдържанието на тази декларация, заяви тя.

В програмата на парламента няма да бъде включено и предложение на Синята коалиция за изслушване на премиера Бойко Борисов за проекта Южен поток.

Последвайте канала на

Novini.bg
2125 5

Коментари 5

Добави коментар

2012.11.28 | 07:07

5
Тодор Живков е бил притискан от запада и Горбачов да не се занимава с мюсюлманите ,затва и не е решил проблема докрай , и не става въпрос за убийства а за правото на всеки да се определя какъв е ,който е турчин в турция да си ходи ,който е българин да си сменя името , циганите са друга работа , идеята е била да се образоват ,да придобият български нрави ,да се асимилират и интегрират ама то сган , нищо не става от нея , в наши дни проблема е ,че един черен умирисан ром свикнал да краде и един рус и синеок помак цял живот бачкал здраво се имат за турци пък реално не са , факта ,че турция успя да ги привлече на своя страна и дава шанс за още по-голяма намеса във вътрешните ни дела ,без да смятаме чисто икономическото и влияние над България ,малко известно е ,че БКП по това време е финансирала братските партии в турция с идеята ако турция се осмели да ни нападне да си има проблеми в тила , икономически стабилната и преуспяла европейска България турция ще я срине за час -два ама по-културно е да ни изкупуват земята ,турцизират населението и създават етническо напрежение
33

2012.11.28 | 07:06

4
БРАВО Сидеров!!Не съм Ваш превърженик,но в случая сте абсолютно прави.С отношението към доган и догановци Ви се прекланям.Вие открито защитихте БЪЛГАРСКАТА държава и историта ни.Този подмазан диктатор,който в България е получил всичко,което има,неблагодарник,най-после успяда се разкрие,разкри злобана си към целия народ,поруга историята ни,няма място нито в прламента ,нито в нашата държава.ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ,на всички догановци.Има добри хора от турски произход!!Но който не милее за България,ВЪН-границите саотворени за такива!!!!!!!!!
asd

2012.11.08 | 17:34

3
САМО АТАКА-Доган и цялото ДПС вън от България.
Атака победа!

2012.11.08 | 17:34

2
И ВРАГЪТ МИ ЗНАЕ, ЧЕ СЪМ ПРАВ!!!
123

2012.11.07 | 23:19

1
За доган вината е в Тодор Живков и неговото управление , такива е трябвало не да ги съди и да ги вкарва в затвора , защото от там излизат като герои за някои , решението е куршум и на прасетата !

Добави коментар

Водещи новини