Волен Сидеров: ДПС е антиконституционна

  • 06 ноември 2012 08:12

  • 1325
  • 2
Волен Сидеров: ДПС е антиконституционна
©

Изказването на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от беше шокиращо.

Това заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия. Ние започваме подписки за сезиране на Конституционния съд, че ДПС не е легитимна партия. Това е антидържавно изказване. Той още малко ще каже, че и Освободителната война от 1877-1878 година е нарушила правата на пришълците от 14 век на балканския полуостров, селджукските турци. Премиерът трябваше да вземе отношение по този въпрос, а той вече трети ден не прави нищо. Аз вчера писах и на него, и на президента и на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Трябва да се замислим, каква партия е ДПС. Отговорът мисля, че е ясен на всички. Тя е антиконституционна, каза още Сидеров. Отказът да се направи ген. Васил Делов почетен гражданин на Кърджали, също е скандално. Най-лошото е, че нито един ръководен фактор в държавата не предприема нищо, завърши лидера на Атака.

Другият гост  в студиото Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността беше на мнение, че винаги преди избори ДПС шокират обществеността. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е много слаб историк, заяви лидера на ВМРО. Балканската война е проведена, за да защити българското население от етническо прочистване от страна на турската армия. Доган не е депутат от турския парламент. Той се е клел над българската конституция, а винаги се явява адвокат на турската официална политика, допълни още той. Ако по време на Балканската война е имало етническо прочистване, Доган сега нямаше да е депутат в българския парламент, а щеше да е селски кмет в Източен Анадол, категоричен беше Каракачанов.

Двамата не подминаха и водещата тема на деня-смъртта на патриарх Максим. Дядо Максим беше обединител на Българската православна църква, заяви Сидеров. Той ще остане в историята като една светла фигура. Аз съм бил критичен към него, но винаги добронамерено. Когато медиите го критикуваха и обругаваха, аз бях един от малкото журналисти, които го защитиха, категоричен беше лидера на Атака. На същото мнение беше и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, който допълни, че Максим е предотвратил разцеплението в църквата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1325 2

Коментари 2

Добави коментар
Националист

2013.05.06 | 00:27

2
ДПС - наследник на терористична организация виновна за взривяване на вагон за майки с деца на ж.п. гара Буново, ж.п. гара Пловдив, кафе-сладкарницата на хотел Сливен, взрив на летище Варна. И Доган е вожд на тия терористи.

2012.11.26 | 18:07

1
етническо прочистване е имало в източна тракия, където беше избито и прогонено българското население, и унищожено християнството. в българия е нямало такова. така че за доган важи поговорката - крадеца най силно вика дръжте крадеца.тези които вършат геноциди и ентически чисти обвиняват че уж други ги вършили спрямо тях

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини