Слави Бинев: Българските министри се държат като щрауси

  • 07 ноември 2012 08:10

  • 1417
  • 3
Слави Бинев: Българските министри се държат като щрауси
©

Никой в България не го е грижа за истинските проблеми на хората.

Това заяви в студиото на Нова телевизия Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. В България се създават едни шарени балони, които се опитват да ни отклонят вниманието от темите, които са наистина важни за държавата и обществото, продължи той. Никой не говори за истинските проблеми. България е заплашена от извънреден доклад на ЕК, а в правителството се държат като щрауси, категоричен беше Бинев. Заравят глави в пясъка и все едно нищо не се е случило. В България ние сме единствената истинска опозиция, заяви лидера на ГОРД. На 16 ноември ще организираме митинг пред БНТ, за да може управляващите да ни видят и да разберат, че нещата в България са сериозни и на хората им е писнало.

Нас ни третират като роби, като рая, беше убеден Бинев. Вижте как всички дела в Страсбург се връщат. Това означава, че съдебната система не върви. Има огромни проблеми там. Но проблемът не е само в съда. Аз непрекъснато подавам жалби до европейските органи за конфликт на интереси в България. Примерите са много. Последният скандал е с шефката на ЦИК Красимира Медарова. Тя притежава  толкова много имоти заедно с мъжа си, който е началник в информационно обслужване. Няма как ние да смятаме, че тя просто няма да бъде използвана в цялата тази бъдеща фалшификация на изборите и няма да бъде част от нея, каза евродепутатът.

Той говори и за кончината на патриарх Максим. Той беше благ и богоугоден човек. Винаги ще го помня с добро, завърши Бинев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1417 3

Коментари 3

Добави коментар

2012.11.07 | 20:12

1
"ще организираме митинг пред БНТ, за да може управляващите да ни видят и да разберат, че нещата в България са сериозни ","Аз непрекъснато подавам жалби до европейските органи за конфликт на интереси в България" :)hahah

2012.11.07 | 20:12

2
Тоя кво работи???????????????????????
полу-умен

2012.11.07 | 20:13

3
Влезе в Европейския парламент като български представител. Беше "излъчен" от ПП Атака, т.е. е творение на Волен Сидеров. Иначе е отявлен войствен политически чалгаджия, много дрънка, нищо не казва, но не може да го прави и красиво. Срам и позор е за същността на понятието политик (правя разлика от партиец), но за съжаление оня който бе казъл, че всеки народ си заслужава управниците, е прав. Тъжно е.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини