Слави Бинев: Бойко Борисов е като дете-идиотче

  • 30 октомври 2012 13:50

  • 3349
  • 14
Слави Бинев: Бойко Борисов е като дете-идиотче
© Булфото

Управляващите са рекетьори. Но те са по-опасни от крадеца. Когато крадецът влезе във вашия дом, той не очаква да го аплодирате. А управляващите отиват и вземат всичко - живота, самочувствието, и накрая искат и да им ръкопляскат. Това заяви на пресконференция в Хасково лидерът на ГОРД Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г иска непрестанни аплодисменти затова, че ходел на работа. Това, че си осрал всичко не е важно. Все едно дете-идиотче, което се е изакало в кукуто и неговите родители му викат "Браво. Изака се!". Аз не мога да участвам в това. Аз съм тръгнал на похода ГОРД, за да покажа, че не съм от тези", каза още Бинев, цитиран от Haskovo.info.

"Аз съм представител на задграничното правителство. Хората се интересуват как ще се случи магията и джобовете ще се напълнят. Ние обещаваме да създадем условия да се случат тези неща.", каза още лидерът на ГОРД.

По думите му в момента в България това няма как да се случи. Компаниите не търгуват със стоки и услуги, а с влияние, защото има само една компания. "Шефът на холдинга се казва Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, трите банки са ц,ц,ц.", допълни Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на. Според статистиката в България не съществува среден бизнес. От 650 000 фирми по времето на царя, в момента те са под 300 000. Има и 10 корпоративни играчи, които всъщност са слуги, допълни Бинев.

"Ние обещаваме да не подменяме истината и да създадем условия хората да бъдат равнопоставени. Да не бъде държавата майка за едни и мащеха за други. Ние в социалната политика ще бъдем по-леви от левите, въпреки че съм десен. За мен когато става въпрос за обучение и здравеопазване сме задължени да бъде максимално леви. В същото време трябва да поддържаме бизнеса, защото няма как да има рай върху икономическо гробище. Ще бъдем и срещу монополите", обяви лидерът на ГОРД.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3349 14

Коментари 14

Добави коментар
Диди

2013.01.24 | 15:13

14
Бандит от класа, тъпа мутра - само не знам как през 2008 г. е защитил доктурантура в БАН !!!
Бойка Борисова

2013.01.24 | 15:10

13
Всичките са 1 дол...Обаче Бойка курвича е най големия пендел...Лъжец крадец,манипулатор от класа....Ако не купят следващите избори няма как да са те на власт...П.С. за Бойко-Парите който окраде от нас (българските граждани)да ги дадеш в болници да си лекуваш без успешно роднините.
о

2013.01.24 | 15:09

12
тоя да не се мисли за алтернатива на ГЕРБ Със сополанкото мишо шамарчето :) Смях в залата ! Също и Слави трифонав се мисли за нещо .смешници Пази Боже от такива!!!
абв

2013.01.24 | 15:09

11
Двата кенефа-Славчо и Мишо отидоха в Европа и видяха,че не им обръщат внимание.Дойдоха тук да смърдят.Гледах ги по БТВ.Бяха много жалки.Не заслужават да им се обръща внимание.
ПИТАЩ.

2013.01.24 | 15:09

10
Някой от пишещите може ли да посочи поне един несъгласен с действията на Бойко Б. /извън официалните опозиционери Костовци, Станишевци и пр,/, който с името си, лицето си, думите си, застава пред медиите и говори това, което мисли? Аз не познавам такъв. Много е лесно седнали пред ракийка и салатка анонимно да пишем. А колко ще имат смелостта да застанат пред медиите? Усещам негативните писания, които ще последват, но помислете, не е ли така?
S

2013.01.24 | 15:07

9
Тази шушумига е най-големият лъжец след "Гей-Сергей"! Ако някой прочете книгите на Надя Чолакова-"Живей бързо" ще разбере, че той отдавна като мутра е бил на гърнето много дълго време! Насрал се е до шията!

2013.01.24 | 15:07

8
Бойко Борисов не е като дете идиотче, той Е дете идиотче! Иначе този льольо въобще не става за нищо- също като Боко!!!
ББ

2013.01.24 | 15:07

6
респект към архонта :D ..." Избягваме да казваме за един човек, че е прост, докато той не даде неопровержими доказателства. Та затова потърсихме първо някакъв дълбок смисъл в думите на Славчо.Казахме му, много отдавна му казахме на Славчо, да иска от Дилов новите думи в писмен вид. Щото така стана преди време и с думата «социум». Бог знае как му я е беше изфъфлил, та Славчо да запомни «социус». И друго му казах на Славчо. Скъпо му ги продава Дилов лафовете, а и явно лошо му ги обяснява. Щото новите знания седят като кръпка върху базисната му интелигентност. " Тони Филипов д-р
Mecata

2013.01.24 | 15:07

7
Евала, Готин! Тази реплика/пост/ ме размаза :)))
vesi

2013.01.24 | 15:06

5
smiah v zalata ne6tastnik
мяу

2013.01.24 | 15:05

4
Ние в социалната политика ще бъдем по-леви от левите, въпреки че съм десен. За мен когато става въпрос за обучение и здравеопазване сме задължени да бъде максимално леви. В същото време трябва да поддържаме бизнеса, защото няма как да има рай върху икономическо гробище. Ще бъдем и срещу монополите", обяви лидерът на ГОРД. :))haахах немога да спра да се смея

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини