Президентът ще участва в откриването на учебната година в 128-о училище в София

  • 16 септември 2024 08:31

  • 340
  • 3
Президентът ще участва в откриването на учебната година в 128-о училище в София
© Булфото (архив)

Днес от 10 часа президентът Румен Радев ще участва в тържественото откриване на учебната година в 128-о училище "Алберт Айнщайн" в София.

Държавният глава ще произнесе слово в рамките на церемонията и по-късно ще проведе среща с ръководството и преподавателския екип на учебното заведение.

От 10:30 вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие новата учебна година в Националната професионална гимназия по компютърни технологии и системи в Правец.

Министър Цоков поздрави учители и ученици за началото на учебната година

Последвайте канала на

Радина Лазарова
340 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.09.16 | 08:53

1
САЩ, ЕС ,Г-7 и СЕТА КАПИТУЛИРАХА! НАИГРАХА СЕ НА ВО ЙНА! ЗАПОЧВАТ РЕДУЦИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО СИ КОЕТО НЕ МОГАТ ВЕЧЕ ДА ИЗХРАНВАТ.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.16 | 09:23

3
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 09:02

2
ИСТИНСКИ РОДОЛЮБИВ БЪЛГАРИН Е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ! РЕСПЕКТ!

Добави коментар

Водещи новини