Министър Цоков поздрави учители и ученици за началото на учебната година

  • 16 септември 2024 07:45

  • 345
  • 3
Министър Цоков поздрави учители и ученици за началото на учебната година
© Фейсбук

Министърът на образованието и науката проф. Галин ЦоковГалин ЦоковПрофесор д-р Галин Борисов Цоков е избран на 6 юни 2023 г. за министър на образованието в кабинета на честити началото на учебната година на директорите на образователни институции, учителите и педагогическите специалисти, първокласниците и учениците, както и към техните родители. 

„Честит първи учебен ден! Днес повече от 2000 училища в цялата страна тържествено отварят врати, за да дадат най-ценното на нашите деца – знанието. Затова и днешният ден винаги е възприеман като празник. Празник на просветата! В българското училище децата ни трупат не само познания. В него те се изграждат като личности. А най-важната задача пред образователната система е всъщност да ги научи да бъдат добри хора. Мисия, която поколения български педагози изпълняват с отдаденост и себеотрицание. Затова днес, в началото на новата учебна година, се обръщам към всички Вас - учители и просветители“, пише в обръщението, изпратено от Министерството на образованието и науката. 

Честит първи учебен ден! 58 000 първолаци прекрачват училищния праг

Последвайте канала на

Десислава Станева
345 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.16 | 08:14

3
На изборите ВСИЧКИ за ВЪЗРАЖДАНЕ ! СТИГА ЛГБТ , джендъри , извратеняци , евроатлантици крадци мошеници бандити корупционери престъпници са ни управлявали и грабили ! СТИГА !
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.16 | 07:51

1
В гepманските училища използването на думи като "момиче" и "момче" е зaбранено, наредбата е всички да са неутрални и безполови, а белите гepманци е препоръчително да стават oбратни. Но това не важи за eвpeите, те пак се правят на жертви и могат да са хетеро. Сега разбрахте ли кой иска да унищожи бялата paса? Евpeите са бeзмилостни врагове. Никога няма да се спрат.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.16 | 07:54

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини