Трифон Панчев (БСП): Червената линия за нас винаги са били ГЕРБ и ДПС

  • 16 септември 2024 21:37

  • 321
  • 1
Трифон Панчев (БСП): Червената линия за нас винаги са били ГЕРБ и ДПС
©

Колаборация с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма как да се случи. "Червената линия" за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е винаги е била ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Всеки един разговор за правителство, експертно или коалиционно такова, трябва да почива на базата на тези решения. Всеки един, който се е прегърнал с Пеевски и Борисов, след това е изчезнал от политическия живот. Това коментира Трифон Панчев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в предаването "Денят ON AIR".

По думите му не е невъзможна коалиция между политическите субекти, които са в парламента, извън Пеевски и Борисов.

"Това е идеята на широкото ляво обединение - да съберем всички леви формации, да работим заедно, да не си пречим, а да си помагаме. Това е сбор на различни идеи. Събираме се, не се разделяме", каза Панчев пред Bulgaria ON AIR.

Кирил Добрев: Радвам се, че ще се видя с Корнелия Нинова в съда

Той е категоричен, че трябват нови лица, тъй като доверието в политическия елит е много ниско. Панчев обясни, че поради тази причина БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е предлага формулата "експертен кабинет" - хора, които не са политически лица, а са специалисти в сферите, в които работят.

"Разцеплението в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с дава голяма възможност и на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да влезе в смесените райони с правилни послания и с лица, които да накарат хората да ни повярват. Това, което се случва в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, ще помогне на неговия избирател да потърси нещо различно", смята Панчев и добави, че голяма част от избирателите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са по-възрастни хора.

Според Корнелия Нинова 30 000 социалисти напускат партията, несъгласни с нейното изключване.

"Казването на истината и математиката не са от силните страни на г-жа Нинова. Има хора, които обикалят медиите и говорят неистини, с цел да обслужват олигархията и политическата мафия", отбеляза гостът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
321 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
от бузлуджа

2024.09.17 | 01:23

1
нали видехте до къде ви докараха червените линии , толко на долу сте в класацията че едва ли вече ше се изкачите

Добави коментар

Водещи новини