Илхан Андай разкри: Че има новини от сарая има, но заседанието на ЦОБ е фейк

  • 28 август 2024 11:06

  • 7071
  • 17
Илхан Андай разкри: Че има новини от сарая има, но заседанието на ЦОБ е фейк
© Булфото

"Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е не познава в детайли устава на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и не е юрист. Че има новини от сарая има, но трябва да изхвърлим категорично определението „заседание на Централното оперативно бюро“ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, защото такова не е проведено в смисъла на уставна логика, на демократични ценности. Заседанието на ЦОБ е фейк новина. Вчера се е състояла поредната сбирка, седянка, съвещание. Този път това събиране е облечено с решение само на 11 души от 24-членния ЦОБ, 20-ина изключени депутати от ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, начело с почетния председател на движението. Това каза журналистът Илхан Андай в „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

„Оттук-нататък има серия от декларации и вдигане на предизборния адреналин и в двата лагера. Те трябва да излязат на терен, но не подозират какви шамари ще отнесат от избирателите за това, което сътвориха. Хората на Доган получават повече симпатии в периферията, малките населени места, в Кърджали ситуацията е различна. Другите партии вече могат да стъпят в тези региони със свои кандидати. Много късно дойде демокрацията за този етнос, но дойде“, каза още той.

Андай каза, че времево няма как ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да се яви на избори в ново актуално състояние. „ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с има двама председатели – Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, а Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от от 11 години не присъства в регистрите“, посочи журналистът.

И допълни, че решенията от вторник нямат никаква стойност, докато не бъдат вписани някъде.

Илхан Андай: Доган най-сетне се престраши и обяви война на Пеевски

Политологът Ирена Тодорова каза, че се вижда класическа политическа битка дори и за символите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. „Това, което направи Доган, е ясен знак, че той се връща в оперативната политика. Това е и ясен знак към вътрешнопартийния актив, че Доган официално обявява война на Пеевски и се включва в битката за овладяване на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с“, каза още тя.

Социологът Кольо Колев каза, че няма юридически казус в решението на ЦОБ, тъй като няма юридическо действие. По негови думи има политическо действие и няма какво да се оборва. „Доган казва „Тези не са ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с“. Това не е юридическа заявка, а политически ход. Другите казват, че законът е на тяхна страна. Въпросът е на кого ще повярват избирателите“, смята той.

Андай се съгласи, че почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с официално е решил да обяви война на Пеевски. „Доган едва днес разбира какво означава безпаричието. В последните седмици той направи няколко фалстарта, опита да покаже, че все още е лидерът“, каза още журналистът.

Андай допълни: „Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на реди едни листи на следващите избори, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от реди други листи. Започва състезание пред ЦИК, което ще се пренесе в съда и той ще произнесе кой е повече лидер.“

Последвайте канала на

Росица Валентинова
7071 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
тиквата

2024.08.28 | 11:18

1
цялата държава превзели тези м ангали
патриот

2024.08.28 | 11:21

2
де'ба вашата мамка пумашка все едно сме диар бекир, сарай,султани и велики везири...

2024.08.28 | 14:11

11
Невежеството до това води.

2024.08.28 | 11:43

3
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

2024.08.28 | 12:00

4
Е ЩОМ ПЛАТЕНАТА ПРОСТИТУТКА ТАКА КАЗВА ХАХА

2024.08.28 | 14:09

10
Фскт е ,че си инфантил

2024.08.28 | 12:02

5
ПЕЕВСКИ Е ИЗРИТАН ОТ ДПС!!!!! ФАКТ!

2024.08.28 | 15:03

13
Ти от вчерашните коледари ли си?
ne

2024.08.28 | 12:15

6
turski predatel mai samo ti i iordann conev shte glasuvata za sviniata Peevski turcite bokluk shte glasuvat za Dogan

2024.08.28 | 14:08

9
Твое право,гласувай за умрели идоли.

2024.08.28 | 12:35

7
устав.. догански
Мехмет

2024.08.28 | 14:02

8
Голям кеф.По бетер да станете.
Омраза

2024.08.28 | 14:51

12
Много ти е платено, много, как така , без да питаш бюрото и централния съвет в ДПС ще изключваш кадри от парламентарната група на ДПС, ще крадеш архив , печати, фейк ли , истина, една кукувица влязла е чуждо гнездо и го откраднала и това ли е фейк.
драган

2024.08.28 | 15:04

14
БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЕЧЕ 35 ГОДИНИ НА ЛЪЖИ , КРАДЕНЕ И ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКЪДЪРНИ И КРАДЛИВИ ПАРТИИ КОЙТО УНИЩОЖИХА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО Я СЪЗДАДЕ СЪС МНОГО ТРУД , ПОТ ЛИШЕНИЕ. А ТЕЗИ НЕКЪДЪРНИЦИ УНИЩОЖИХА И УНИЩОЖАВАТ ВСЕКИ ЧАС И ДЕН....НА ОРЪЖИЕ НАРОДЕ ЗАСПАЛ БЪЛГАРСКИ ЗА ДА ИЗМЕТЕМ ТЕЗИ КРАДЛИВИ И НЕКЪДЪРНИ БУКЛУЦИ......

Добави коментар

Водещи новини