След 3-часови горещи дебати, обиди и нападки-проектокабинетът "Желязков" не мина, 14 депутати от ДПС гласуваха "против"

  • 03 юли 2024 18:30

  • 29315
  • 111
© Булфото

Народното събрание не избра Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети за премиер. 

В зала гласуваха 238 народни представители, като 98 бяха "за", "против" се обявиха 138, а двама натиснаха бутона "въздържал се".  

Всички 68 депутати от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на гласуваха "за". От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с 30 народни представители подкрепиха проектокабинета "Желязков", 14 бяха "против" и един "въздържал се". При ПП-ДБ 38 депутати гласуваха "против" и един "въздържал се". От "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" всички 38 гласували бяха "против". При БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е всички 17 гласували също се обявиха "против". От ИТН всички 16 депутати гласуваха "против", както и "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през" - 13 гласа "против". Двама независими народни представители също гласуваха "против". 

Точно в 13.00 часа продължи заседанието на парламента, на което бе гласуван проектокабинета "Желязков", предложен с първия мандат от най-голямата политическа сила в НС ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Първо депутатите гласуваха кандидатурата за премиер на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. По процедура, след като не е одобрен кандидатът за министър-председател, то тогава не се гласува структура и състав на Министерския съвет и Рая Назарян прекрати заседанието. 

В пленарна зала присъстваха президентът Румен Радев, вицепрезидентът Илияна Йотова, служебният премиер Димитър Главчев, патриарх Даниил, членове на Конституционния съд, представители на съдебната власт, представители на религиозните изповедания и посланици. 

ГЕРБ-СДС предложи Росен Желязков за премиер. Той върна изпълнен мандата 

В началото на заседанието Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по представи кандидатурата на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети за премиер, а самият той представи структура и състав на Министерски съвет. В тях очаквано нямаше промени от предложените в понеделник при президента структура и състав на МС.

"Предложеният от мен кабинет има няколко основни задачи. Първата е да се преодолее политическата криза и войната между институциите. Тази политическа криза може да доведе до криза на демокрацията. От началото на демокрацията в България са проведени 15 парламентарни избори, от тях 4 са редовни. Първите демократични избори са започнали с избирателна активност от над 80%, а последните стигнаха до 34%. За последните три години се проведоха редица предрочни избори, които доведоха до умора и незаинтересованост сред хората. Представям кабинет, който ще е правителство на малцинството. Ще изпълняваме определени задачи - дигитализация, възстановяване на големите инфраструктурни проекти, развитие на образованието и пазара на труда, борба с безработицата, реформиране на институциите с фокус върху нуждите на гражданите. Ако не положим усилия да преодолеем разделенията, сме изложени на изолация. Нямаме право да обречем следващите поколения в нихилизъм към държавата и държавността. Предлагам проверени министри и ако получим доверие, ще работим усърдно, честно и почтено. Всеки от нас ще е на страната на истината. Ние в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на заявяваме, че поемаме своята отговорност", заяви от трибуната Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети

"В момента трябва да зададем два въпроса - защо сме тук в тази ситуация и как можем да излезем от нея", обяви от своя страна председателят на ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С. "Аз ще представя една различна гледна точка. В последните години единствено ПП-ДБ успяха да формират работещи правителства, след много трудни преговори. Тези правителства работеха за хората, а не за определени бизнеси и олигарси. Ние първо поставихме политиките, които ще изпълняваме, и тогава започнахме да разговаряме за имената на министрите. Днес ни се представя правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, в което има няколко доверени министри на Пеевски. Днес ни се представят министри, които станаха причина за протестите през 2020 година. Това е правителство, което казва забравете за бъдещето. Ние ще бъдем силна опозиция и ще работим, за да постигнем много повече от това, което ни предлагат днес ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в", добави той. 

Веднага след изказването на акад. Денков Георг Георгиев, Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. отговориха, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е първа политическа сила, а ПП-ДБ са трети и няма как да бъдат силна опозиция. "Вие нямате политическо бъдеще", обобщи Ангелов.  

Борисов: Убеден съм, че правителството няма да мине, листопадите в другите партии не ни касаят

"Хората са свалили до критичен минимум доверието в политическите партии и държавните институции. Хората, които излязоха да гласуват, а и тези, които не излязоха да гласуват, искат стабилно правителство. Това е причината ние да подкрепим първия мандат", категоричен бе Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. "Ако не се формира редовно правителство, доверието в нас и институциите ще падне още. Няма друг начин да спрем политическата криза освен някой в този парламент или в следващия да се договори и да направи кабинет. Ходенето на избори няма да промени нищо. Това е причината да подкрепим мандата на първия и ще положим всички усилия България да има управление, ако се наложи и с третия мандат. Това управление обаче трябва да е обединено около евроатлантическия път на България. България е избрала западния модел на развитие, а не източния. Ние няма да водим разговри с "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". С всички други партии ще разговаряме, ако те искат. Отговорността е на всички. Трябва да постъпим държавнически. Ние от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще постъпим държавнически и при първия, и при втория, и при третия мандат", заяви Цонев. 

"Кабинет на плаващото мнозинство беше представен преди 11 години от Пламен Орешарски. Тогава БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с разчитаха на "златния" пръст на Волен Сидеров. Това правителство катастрофира, както катастрофира и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е", обяви лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. "Обръщам се към колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - ако това правителство бъде гласувано, вие ще станете притурка и патерица на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ако това правителство се случи, вас ще ви сполети съдбата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Няма нормален гербаджия, който да иска ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да стане патерица на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Няма нищо лошо да се отиде на нови избори, въпреки че ние от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" змятаме, че този парламент може да излъчи правителство. В момента се намираме в очистителен процес. Изборите дават възможност да отделим паразитите. Днес не трябва да подкрепим този кабинет и да намерим общо решение, което изключва ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Може ли да стане това? Може, показахме го преди няколко гласувания", добави Костадинов. 

"Обръщам се към колегите от ПП-ДБ. Подкрепяли сме в трудни моменти. Г-н Денков, няма да ви позволя да ни прикрепяте към ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", заяви от трибуната лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Ние искаме осъзната подкрепа от 10 депутати, за да понесем своята отговорност. Политическата ни система зацикля. Благодаря за подкрепата на колегите от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ние ясно казахме, че няма да подкрепим втория и третия мандат, защото не е логично и демократично партии с 5-6% да доминират на първите партии. Силният човек в тази зала вече е Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. Днес видях как изкомандва ПП-ДБ, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през". Ако президентът даде третия мандат на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", аз мисля, че може и да има кабинет. Отнасям се с уважение към всички и както виждате, не обиждам никого. Предлагам да прекратим този дебат и гласуването за кабинет, да се покаем, да отиваме да агитираме и да молим за прошка", обяви Борисов. 

В крайна сметка предложението на Борисов не бе подложено на гласуване и горещите дебати в пленарна зала продължиха. 

"Това, което чухме от г-н Борисов, би било много конструктивно, ако беше казал - покайвам се, че съдбната реформа в България не се случва, покайвам се, че службите не се реформират, покайвам се, че свалих две редовни правителства. Аз също се покайвам и съжалявам. Искам да кажа на шите избиратели, че могат да разчитат на нас и ние ще работим за това България да стане модерна европейска и просперираща държава", отговори на Борисов Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.  

Тошко Йорданов: Изчегъртването на ГЕРБ приключи, трябва да се търси компромис

"Ние от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" сме последователни отдавна заявихме, че няма да подкрепим този кабинет. За да излезе България от политическата криза, е необходим експертен кабинет с ясна програма. Няма как една партия да доминира над другите. Ако президентът ни връчи третия мандат, ние ще разговаряме с всички политически сили за формирането на експертен кабинет. Тогава ще си проличи кой наистина милее за България и кой иска да ходим на нови избори", заяви Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. от ИТН. 

"Аз съм нова и нямам опит като народен представител, но съм наблюдавала ваши предишни гласувания и сваляния на кабинети", каза Красимира Катинчарова от "ВеличиеВеличие„Величие“ е националистическа политическа партия в България, учредена през". "Вие не сте показали и грам покаяние за това, че съсипахте България и се опитвате да я продадете, а днес се опитвате да ни убедите, че ще работите за нейното бъдеще. Това няма как да стане", добави тя. 

"Реалността у нас е много далеч от учебниците по демокрация", обяви от трибуната Атанас Зафиров от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. "Днес за министри се предлагат хора, които изкараха българите по площадите. Тези хора бяха част от девалвацията на политическата система у нас. Тези, които подкрепят днес кабинета, ще го направят, защото знаят, че играта на Монополи ще продължи. Те не се замислят, че с тази подкрепа ще продължат отдалечаването на политиката от хората. Ние предлагаме нов обществен договор, който да върне доверието на хората в политиката и институциите. Ние няма да подкрепим тяснопартийния кабинет на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. На България ѝ трябва надпартийно правителство, което наистина да работи за хората", разкри Зафиров. 

Асен Василев: Подкрепа за котка в чувал няма как да бъде дадена

"Днес чухме много важни думи като отговорност, държавническо поведение, служба на народа", заяви Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на от ПП-ДБ. "Първо искам да поздравя г-н Желязков, че пое отговорността да бъде кандидат за премиер без да има нужното мнозинство. От него чух, че ще работи за доходите на хората. Вие отрекохте и оплюхте нашата финансова политика, която обаче гарантира ръст на доходите на абсолютно всички граждани, България влезе в клуба на най-богатите държави, увеличиха се пенсиите, за първи път миналата година населението на България се увеличи. Аз искам да чуя каква ще е вашата финансова политика. Това е правилният подход. Да се излезе и да се дебатира по политики, след което да се търси подкрепа. България в момента е затапена от желанията на един човек и зависимостите на втори човек. Докато това е така, България няма да дръпне напред", категоричен бе Василев. 

"Категорично няма да подкрепя кабинета на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на", обяви независимият депутат Калоян Методиев. "Причината е, че резултатите от управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предишните години докараха България до последните места по всички показатели в Европа. Най-страшното е, че при управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в продължителността на живот на българите намаля драстично. Как да подкрепя такова управление? През 2005 година съм дал интервю, в което еднозначно казах, че от брака между мутри и ченгета ще се родят чудовища. Днес това правителство е чудовищно", добави Методиев. 

На третия час от дебатите страстите се успокоиха, като единствено изказване на Станислав Анастасов предизвика леко покачване на градусите. Той обяви, че България има нужда от кабинет, който да ѝ гарантира евроатлантическия път на развитие и да подкрепя Украйна във войната с Русия. Изказването му пе репликирано от Цончо Ганев от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", който обяви: "Г-н Анастасов, вие пак не сте разбрали какво дебатираме днес. Самата Украйна не говори за война, а за специална военна операция". Станислав Анастасов му отговори: "Всякакви Цончовци и Ганчовци си позволяват да говорят неистини в тази зала. Аз знам какво дебатираме, нуждата от редовен кабинет, който да гарантира стабилно управление на България". 

Малко след това в спор влязоха Делян Добрев от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на от ПП-ДБ, които се нападнаха кой е виновникът България да не е в еврозоната. Веднага след това Рая Назарян прекрати дебтатите и се премина към гласуване, което не избра Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети за министър-председател. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
29315 111

Свързани новини

Коментари 111

Добави коментар
ПСИХО ЛАЙНЯРА от СЕВЛИЕВО

2024.07.03 | 16:36

58
КАТИЛА Е БЕЗОБИДЕН ПСИХО ЛАЙНЯР, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР, НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ!.
ПСИХО ЛАЙНЯРА от СЕВЛИЕВО КАТИЛА

2024.07.05 | 16:05

111
Скандалният терорист и отявлен шизофреник Мирослав Блажев-Атилката е станал ревностен мюсюлманин, подкрепящ идеите на терористични групировки, показа проверка на "България Днес". От профила му във Фейсбук става ясно, че Атилката ежедневно контактува с български фенове на Световния халифат, част от които се намират в арабските страни. Блажев и приятелите му водят ожесточени дискусии, в които често се появяват призиви за джихад, изтребление на евреите и всички останали неверници. В тях българите често са наричани гяури или нещастни неверници, които с добро или насила трябва да бъдат накарани да приемат радостите на Аллах. Драстичната промяна в съзнанието на някогашния националист и член на ВМРО настъпва по време на престоя му в затвора, където Атилката попадна заради отвлечения от него автобус с 37 пътници. Невижданият до момента в България екшън се разигра през януари 2009 г. на магистрала "Хемус". Преди отвличането на автобуса в блога си Атилката се обявява за православен християнин и призовава към въоръжена революция за спасяването на България. Възгледи, които похитителят бързо забравя, за да прегърне каузата на Аллах и „Ислямска държава". Шокиращия си душевен обрат Блажев преживява зад решетките, става ясно от негов коментар във Фейсбук. Откровението си той прави под публикация, свързана с арестуваните от ДАНС фенове на групировката "Ислямска държава" в Пазарджик. Според спецслужбите феновете на джихада са ръководени от скандалния имам Ахмед Муса, който вече има две присъди за подобни престъпления. Именно възможността идолът му да попадне в затвора провокира Атилката да се изкаже, че това ще е полезно за каузата им. "Е, брат, трябва да има и такива, които да посвещават във вярата и по затворите. А наясно ли си колко много такива хора има по затворите, които искат да се запознаят с исляма, а не могат, понеже няма кой да ги запознае. А известно ли ти е, че решението ми да приема исляма дойде именно докато бях в затвора, благодарение на един ходжа. Та той ме запозна с принципите на вярата в Allah. Така че Ахмед Муса много по-голяма работа ще свърши в затвора за четири години, отколкото, ако е навън. Не му мисля лошото на човека, а само казвам, че и в затворите живеят хора, търсещи пътищата на Allah", пише Атилката под публикацията на своя приятел. Водач на БГ муджахидините . Освен писания във Фейсбук аверът на Атилката поддържа и два профила в сайт за споделяне на видеоклипове. Там псевдонимите му са неособено невинните , (Воин на Аллах от България) (Българският муджахидин). Чрез профилите си мистериозният проповедник е публикувал няколко клипа, възхваляващи Ислямския халифат. Жената, заради която отвлече автобуса, не иска да го види 33-годишният Мирослав Блажев – Атилката, който на 27 януари т. г. (2009 ) -отвлече автобус с 37 пътници, двама шофьори и стюардеса, за кратко време е станал звезда в Ловешкия затвор. Пандизчиите са готови пари да броят, за да го видят. Все им е в устата. За едни е герой, за други – глупак. И първите, и вторите обаче го жалят по причина, че от каквито и мотиви да се е водил, ще има да мачка пандизчийската кушетка. „Съжалявам за стореното. Каквото реши съдът, ще го приема. Направих спонтанно това деяние поради невъзможността да получа справедливост за бременната си приятелка Розинка, която миналата година Петър Ганев от с. Хераково удари с кола. Действах под напрежение от този инцидент. Не исках да наранявам никого в автобуса. Пишман терористът ,се посещава само от майка му Ирена Димитрова. Жената, заради която беше отвлечен автобусът, е заявила, че не иска да се среща с него. Психолог и психиатри извършват специално наблюдение над Атилката. Целта е да се установи дали не страда от разстройство на личността-шизофрения. Възможно е травмата, която е получил през 1997 г., да е отключила психичните му проблеми. След нараняването преди години Атилката се оплаквал от напрежение, тревожност, емоционална лабилност и невъздържаност. Охранителят А т и л к а т а , с рождено име Мирослав Блажев бил гард без пистолет. Работодателите му и в двете охранителни фирми, в които бил нает през последната година и половина, изпитали недоверие към резкия му и избухлив характер. Затова никога не го сложили въоръжена охрана, твърдят източници от "С е к ю р и ти БГ" и "Ф о р с делта". Иначе можел да охранява АЕЦ "Козлодуй", който е един от обектите, с които "С е к ю р и т и БГ" има договор. Негови бивши колеги подозират, че Блажев силно е страдал от този факт. Затова и бързо напускал фирмите, където работел. Чувствал се винаги недооценен. Едва по-късно се въоръжил. Първо преработил газов пистолет в боен, след това незнайно как се сдобил и с ПСМ. Точно с тези оръжия Блажев отвлече във вторник автобуса с 36 пътници. МВР изиска вчера от двете фирми всички документи, с които Блажев е получил работата си. Според проверката на експертите от "Охранителна полиция" всичко било перфектно. Имало документ от лекар, който удостоверявал моментното психическо състояние, съдебно свидетелство, че е с чисто съдебно минало.В документите не е отразено обаче, че през 1996 г. Мирослав Блажев е бил лекуван от личностно разстройство. Най-вероятно и двамата лекари, които са издали документа за моментно психично състояние, са "забравили" да питат лудницата за минали психични заболявания, смятат запознати. "Проверих и се оказва, че лудницата не е издавал документ, удостоверяващ, че лицето е психично здраво", заяви директорът на психиатричната болница в града д-р Цанко Цанков. "На всяко лице, което е лежало в психиатрична болница, му се съставя досие, което се пази в продължение на 50 години". Според д-р Цанков в случаите, когато се налага издаване на медицинско удостоверение за психично здраве, психиатри по местоживеене трябва да упоменат, ако лицето страда от психично заболяване, и посочат моментния му статус.19-годишната Розинка Костова, приятелката на Мирослав, призна, че Петър Ганев, който стана причина за действията на Мирослав Блажев на 27 януари, наистина се e опитал да я прегази с кола на 1 август м.г в София. Тя била бременна, отишла до магазина, който е до дома му, и тогава той се опитал да мине с колата си през нея. По думите на Розинка, има свидетел на инцидента, но той не искал да говори, защото бил приятел на Петър. Според нея Петър Ганев искал чрез нея да причини страдание на Мирослав заради конфликт между двамата. На 27 януари 33-годишният Мирослав Блажев от Севлиево отвлече автобус с 37 пътници на фирма Биомет, пътуващ по линията София-Варна. Той бе въоръжен с пистолет със заглушител и поиска да му бъде доведен Петър Ганев, за да говори с него. Малко повече от час след отвличането Блажев се предаде на полицията. Впоследствие Районният съд в Ловеч наложи на похитителя на автобуса мярка "постоянно задържане под стража", като разпореди той да бъде въдворен в психиатричното отделение на Ловешкия затвор. А т и л к а т а, е роден в Плевен през 1975 година. Розинка Костова е от дом за умствено изостанали хора ! Има дете умствено изостанало-ИЗРОДИ !!!
Ukraina55

2024.07.03 | 16:35

56
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.
ПСИХО ЛАЙНЯРА от СЕВЛИЕВО КАТИЛА

2024.07.05 | 16:04

110
Скандалният терорист и отявлен шизофреник Мирослав Блажев-Атилката е станал ревностен мюсюлманин, подкрепящ идеите на терористични групировки, показа проверка на "България Днес". От профила му във Фейсбук става ясно, че Атилката ежедневно контактува с български фенове на Световния халифат, част от които се намират в арабските страни. Блажев и приятелите му водят ожесточени дискусии, в които често се появяват призиви за джихад, изтребление на евреите и всички останали неверници. В тях българите често са наричани гяури или нещастни неверници, които с добро или насила трябва да бъдат накарани да приемат радостите на Аллах. Драстичната промяна в съзнанието на някогашния националист и член на ВМРО настъпва по време на престоя му в затвора, където Атилката попадна заради отвлечения от него автобус с 37 пътници. Невижданият до момента в България екшън се разигра през януари 2009 г. на магистрала "Хемус". Преди отвличането на автобуса в блога си Атилката се обявява за православен християнин и призовава към въоръжена революция за спасяването на България. Възгледи, които похитителят бързо забравя, за да прегърне каузата на Аллах и „Ислямска държава". Шокиращия си душевен обрат Блажев преживява зад решетките, става ясно от негов коментар във Фейсбук. Откровението си той прави под публикация, свързана с арестуваните от ДАНС фенове на групировката "Ислямска държава" в Пазарджик. Според спецслужбите феновете на джихада са ръководени от скандалния имам Ахмед Муса, който вече има две присъди за подобни престъпления. Именно възможността идолът му да попадне в затвора провокира Атилката да се изкаже, че това ще е полезно за каузата им. "Е, брат, трябва да има и такива, които да посвещават във вярата и по затворите. А наясно ли си колко много такива хора има по затворите, които искат да се запознаят с исляма, а не могат, понеже няма кой да ги запознае. А известно ли ти е, че решението ми да приема исляма дойде именно докато бях в затвора, благодарение на един ходжа. Та той ме запозна с принципите на вярата в Allah. Така че Ахмед Муса много по-голяма работа ще свърши в затвора за четири години, отколкото, ако е навън. Не му мисля лошото на човека, а само казвам, че и в затворите живеят хора, търсещи пътищата на Allah", пише Атилката под публикацията на своя приятел. Водач на БГ муджахидините . Освен писания във Фейсбук аверът на Атилката поддържа и два профила в сайт за споделяне на видеоклипове. Там псевдонимите му са неособено невинните , (Воин на Аллах от България) (Българският муджахидин). Чрез профилите си мистериозният проповедник е публикувал няколко клипа, възхваляващи Ислямския халифат. Жената, заради която отвлече автобуса, не иска да го види 33-годишният Мирослав Блажев – Атилката, който на 27 януари т. г. (2009 ) -отвлече автобус с 37 пътници, двама шофьори и стюардеса, за кратко време е станал звезда в Ловешкия затвор. Пандизчиите са готови пари да броят, за да го видят. Все им е в устата. За едни е герой, за други – глупак. И първите, и вторите обаче го жалят по причина, че от каквито и мотиви да се е водил, ще има да мачка пандизчийската кушетка. „Съжалявам за стореното. Каквото реши съдът, ще го приема. Направих спонтанно това деяние поради невъзможността да получа справедливост за бременната си приятелка Розинка, която миналата година Петър Ганев от с. Хераково удари с кола. Действах под напрежение от този инцидент. Не исках да наранявам никого в автобуса. Пишман терористът ,се посещава само от майка му Ирена Димитрова. Жената, заради която беше отвлечен автобусът, е заявила, че не иска да се среща с него. Психолог и психиатри извършват специално наблюдение над Атилката. Целта е да се установи дали не страда от разстройство на личността-шизофрения. Възможно е травмата, която е получил през 1997 г., да е отключила психичните му проблеми. След нараняването преди години Атилката се оплаквал от напрежение, тревожност, емоционална лабилност и невъздържаност. Охранителят А т и л к а т а , с рождено име Мирослав Блажев бил гард без пистолет. Работодателите му и в двете охранителни фирми, в които бил нает през последната година и половина, изпитали недоверие към резкия му и избухлив характер. Затова никога не го сложили въоръжена охрана, твърдят източници от "С е к ю р и ти БГ" и "Ф о р с делта". Иначе можел да охранява АЕЦ "Козлодуй", който е един от обектите, с които "С е к ю р и т и БГ" има договор. Негови бивши колеги подозират, че Блажев силно е страдал от този факт. Затова и бързо напускал фирмите, където работел. Чувствал се винаги недооценен. Едва по-късно се въоръжил. Първо преработил газов пистолет в боен, след това незнайно как се сдобил и с ПСМ. Точно с тези оръжия Блажев отвлече във вторник автобуса с 36 пътници. МВР изиска вчера от двете фирми всички документи, с които Блажев е получил работата си. Според проверката на експертите от "Охранителна полиция" всичко било перфектно. Имало документ от лекар, който удостоверявал моментното психическо състояние, съдебно свидетелство, че е с чисто съдебно минало.В документите не е отразено обаче, че през 1996 г. Мирослав Блажев е бил лекуван от личностно разстройство. Най-вероятно и двамата лекари, които са издали документа за моментно психично състояние, са "забравили" да питат лудницата за минали психични заболявания, смятат запознати. "Проверих и се оказва, че лудницата не е издавал документ, удостоверяващ, че лицето е психично здраво", заяви директорът на психиатричната болница в града д-р Цанко Цанков. "На всяко лице, което е лежало в психиатрична болница, му се съставя досие, което се пази в продължение на 50 години". Според д-р Цанков в случаите, когато се налага издаване на медицинско удостоверение за психично здраве, психиатри по местоживеене трябва да упоменат, ако лицето страда от психично заболяване, и посочат моментния му статус.19-годишната Розинка Костова, приятелката на Мирослав, призна, че Петър Ганев, който стана причина за действията на Мирослав Блажев на 27 януари, наистина се e опитал да я прегази с кола на 1 август м.г в София. Тя била бременна, отишла до магазина, който е до дома му, и тогава той се опитал да мине с колата си през нея. По думите на Розинка, има свидетел на инцидента, но той не искал да говори, защото бил приятел на Петър. Според нея Петър Ганев искал чрез нея да причини страдание на Мирослав заради конфликт между двамата. На 27 януари 33-годишният Мирослав Блажев от Севлиево отвлече автобус с 37 пътници на фирма Биомет, пътуващ по линията София-Варна. Той бе въоръжен с пистолет със заглушител и поиска да му бъде доведен Петър Ганев, за да говори с него. Малко повече от час след отвличането Блажев се предаде на полицията. Впоследствие Районният съд в Ловеч наложи на похитителя на автобуса мярка "постоянно задържане под стража", като разпореди той да бъде въдворен в психиатричното отделение на Ловешкия затвор. А т и л к а т а, е роден в Плевен през 1975 година. Розинка Костова е от дом за умствено изостанали хора ! Има дете умствено изостанало-ИЗРОДИ !!!
Nazi SS

2024.07.03 | 16:34

55
Духам само на люляка истински. Обичам го. Това че, циганите от Ловешкия затвор ми пълнят анала със сперма, няма никакво значение.
ПСИХО ЛАЙНЯРА от СЕВЛИЕВО КАТИЛА

2024.07.05 | 16:04

109
Скандалният терорист и отявлен шизофреник Мирослав Блажев-Атилката е станал ревностен мюсюлманин, подкрепящ идеите на терористични групировки, показа проверка на "България Днес". От профила му във Фейсбук става ясно, че Атилката ежедневно контактува с български фенове на Световния халифат, част от които се намират в арабските страни. Блажев и приятелите му водят ожесточени дискусии, в които често се появяват призиви за джихад, изтребление на евреите и всички останали неверници. В тях българите често са наричани гяури или нещастни неверници, които с добро или насила трябва да бъдат накарани да приемат радостите на Аллах. Драстичната промяна в съзнанието на някогашния националист и член на ВМРО настъпва по време на престоя му в затвора, където Атилката попадна заради отвлечения от него автобус с 37 пътници. Невижданият до момента в България екшън се разигра през януари 2009 г. на магистрала "Хемус". Преди отвличането на автобуса в блога си Атилката се обявява за православен християнин и призовава към въоръжена революция за спасяването на България. Възгледи, които похитителят бързо забравя, за да прегърне каузата на Аллах и „Ислямска държава". Шокиращия си душевен обрат Блажев преживява зад решетките, става ясно от негов коментар във Фейсбук. Откровението си той прави под публикация, свързана с арестуваните от ДАНС фенове на групировката "Ислямска държава" в Пазарджик. Според спецслужбите феновете на джихада са ръководени от скандалния имам Ахмед Муса, който вече има две присъди за подобни престъпления. Именно възможността идолът му да попадне в затвора провокира Атилката да се изкаже, че това ще е полезно за каузата им. "Е, брат, трябва да има и такива, които да посвещават във вярата и по затворите. А наясно ли си колко много такива хора има по затворите, които искат да се запознаят с исляма, а не могат, понеже няма кой да ги запознае. А известно ли ти е, че решението ми да приема исляма дойде именно докато бях в затвора, благодарение на един ходжа. Та той ме запозна с принципите на вярата в Allah. Така че Ахмед Муса много по-голяма работа ще свърши в затвора за четири години, отколкото, ако е навън. Не му мисля лошото на човека, а само казвам, че и в затворите живеят хора, търсещи пътищата на Allah", пише Атилката под публикацията на своя приятел. Водач на БГ муджахидините . Освен писания във Фейсбук аверът на Атилката поддържа и два профила в сайт за споделяне на видеоклипове. Там псевдонимите му са неособено невинните , (Воин на Аллах от България) (Българският муджахидин). Чрез профилите си мистериозният проповедник е публикувал няколко клипа, възхваляващи Ислямския халифат. Жената, заради която отвлече автобуса, не иска да го види 33-годишният Мирослав Блажев – Атилката, който на 27 януари т. г. (2009 ) -отвлече автобус с 37 пътници, двама шофьори и стюардеса, за кратко време е станал звезда в Ловешкия затвор. Пандизчиите са готови пари да броят, за да го видят. Все им е в устата. За едни е герой, за други – глупак. И първите, и вторите обаче го жалят по причина, че от каквито и мотиви да се е водил, ще има да мачка пандизчийската кушетка. „Съжалявам за стореното. Каквото реши съдът, ще го приема. Направих спонтанно това деяние поради невъзможността да получа справедливост за бременната си приятелка Розинка, която миналата година Петър Ганев от с. Хераково удари с кола. Действах под напрежение от този инцидент. Не исках да наранявам никого в автобуса. Пишман терористът ,се посещава само от майка му Ирена Димитрова. Жената, заради която беше отвлечен автобусът, е заявила, че не иска да се среща с него. Психолог и психиатри извършват специално наблюдение над Атилката. Целта е да се установи дали не страда от разстройство на личността-шизофрения. Възможно е травмата, която е получил през 1997 г., да е отключила психичните му проблеми. След нараняването преди години Атилката се оплаквал от напрежение, тревожност, емоционална лабилност и невъздържаност. Охранителят А т и л к а т а , с рождено име Мирослав Блажев бил гард без пистолет. Работодателите му и в двете охранителни фирми, в които бил нает през последната година и половина, изпитали недоверие към резкия му и избухлив характер. Затова никога не го сложили въоръжена охрана, твърдят източници от "С е к ю р и ти БГ" и "Ф о р с делта". Иначе можел да охранява АЕЦ "Козлодуй", който е един от обектите, с които "С е к ю р и т и БГ" има договор. Негови бивши колеги подозират, че Блажев силно е страдал от този факт. Затова и бързо напускал фирмите, където работел. Чувствал се винаги недооценен. Едва по-късно се въоръжил. Първо преработил газов пистолет в боен, след това незнайно как се сдобил и с ПСМ. Точно с тези оръжия Блажев отвлече във вторник автобуса с 36 пътници. МВР изиска вчера от двете фирми всички документи, с които Блажев е получил работата си. Според проверката на експертите от "Охранителна полиция" всичко било перфектно. Имало документ от лекар, който удостоверявал моментното психическо състояние, съдебно свидетелство, че е с чисто съдебно минало.В документите не е отразено обаче, че през 1996 г. Мирослав Блажев е бил лекуван от личностно разстройство. Най-вероятно и двамата лекари, които са издали документа за моментно психично състояние, са "забравили" да питат лудницата за минали психични заболявания, смятат запознати. "Проверих и се оказва, че лудницата не е издавал документ, удостоверяващ, че лицето е психично здраво", заяви директорът на психиатричната болница в града д-р Цанко Цанков. "На всяко лице, което е лежало в психиатрична болница, му се съставя досие, което се пази в продължение на 50 години". Според д-р Цанков в случаите, когато се налага издаване на медицинско удостоверение за психично здраве, психиатри по местоживеене трябва да упоменат, ако лицето страда от психично заболяване, и посочат моментния му статус.19-годишната Розинка Костова, приятелката на Мирослав, призна, че Петър Ганев, който стана причина за действията на Мирослав Блажев на 27 януари, наистина се e опитал да я прегази с кола на 1 август м.г в София. Тя била бременна, отишла до магазина, който е до дома му, и тогава той се опитал да мине с колата си през нея. По думите на Розинка, има свидетел на инцидента, но той не искал да говори, защото бил приятел на Петър. Според нея Петър Ганев искал чрез нея да причини страдание на Мирослав заради конфликт между двамата. На 27 януари 33-годишният Мирослав Блажев от Севлиево отвлече автобус с 37 пътници на фирма Биомет, пътуващ по линията София-Варна. Той бе въоръжен с пистолет със заглушител и поиска да му бъде доведен Петър Ганев, за да говори с него. Малко повече от час след отвличането Блажев се предаде на полицията. Впоследствие Районният съд в Ловеч наложи на похитителя на автобуса мярка "постоянно задържане под стража", като разпореди той да бъде въдворен в психиатричното отделение на Ловешкия затвор. А т и л к а т а, е роден в Плевен през 1975 година. Розинка Костова е от дом за умствено изостанали хора ! Има дете умствено изостанало-ИЗРОДИ !!!
Teodor

2024.07.04 | 05:24

108
Bojko Poturq
Реалист

2024.07.04 | 01:28

107
Политическата криза във България дойде с появата на ПП,и ще си отиде с нея!!! За щастие явно няма да чакаме дълго......след 5-6 години хората ще забравят какво беше ПП,и кой беше просто Киро,Кокорчо и сие.....

2024.07.04 | 01:17

106
240 престъпника,от гадни по-гадни

2024.07.03 | 23:14

105
България се събужда. България НЕ Е ЕВРОНАТОВСКА. ДПС СЪЩО НА 35% НЕ Е ЕВРОНАТОВСКО. ВСИЧКИ от АЗЕРБАЙДЖАН, ГРУЗИЯ до ЧЕРНА ГОРА, до АВСТРИЯ и до СЛОВАКИЯ НЕ СА ЕВРОНАТОВСКИ. 90 % от ГРАЖДАНИТЕ на БЪЛГАРИЯ НЕ СА ЕВРОНАТО, освен 10% (ГЕРБЕРИ + 65% ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ). И ДА ВИ Е ЯСНО ТУРЦИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ 65% от ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ и ГЕРБ на БОРИСОВ! ТУРЦИЯ НЕ ИСКА ВОЙНА и ПРАВИ НЕОБХОДИМОТО! ЕВРОНАТО ДПС ПЕЕВСКИ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ПО-ВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ ТУРЦИЯ и ПОДКРЕПА ЗА ЕВРОНАТО ГЕРБ БОРИСОВ! СЕГА Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ и БЪЛГАРИЯ ДА НАПРАВИ НЕОБХОДИМОТО, КАТО СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ И БРИКС! ДА ПОДКРЕПИМ 15-те СМЕЛИ ДЕПУТАТА ОТ ДПС КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ ЕВРОНАТО!

2024.07.03 | 23:08

104
България се събужда. България НЕ Е ЕВРОНАТОВСКА. ДПС СЪЩО НА 35% НЕ Е ЕВРОНАТОВСКО. ВСИЧКИ от АЗЕРБАЙДЖАН, ГРУЗИЯ до ЧЕРНА ГОРА, до АВСТРИЯ и до СЛОВАКИЯ НЕ СА ЕВРОНАТОВСКИ. 90 % от ГРАЖДАНИТЕ на БЪЛГАРИЯ НЕ СА ЕВРОНАТО, освен 10% (ГЕРБЕРИ + 65% ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ). И ДА ВИ Е ЯСНО ТУРЦИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ 65% от ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ и ГЕРБ на БОРИСОВ! ТУРЦИЯ НЕ ИСКА ВОЙНА и ПРАВИ НЕОБХОДИМОТО! СЕГА Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ и БЪЛГАРИЯ ДА НАПРАВИ НЕОБХОДИМОТО, КАТО СТАНЕ ЧЛЕН НА ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ И БРИКС! ДА ПОДКРЕПИМ 15-те СМЕЛИ ДЕПУТАТА ОТ ДПС КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ ЕВРОНАТО!
????

2024.07.03 | 22:44

103
От КОГА и КОЛКО пъти ПИТАМЕ: За КОЕ "дпс" иде реч,за "дпс-МАГНИТСКИ",за "дпс-Чакъров" или за "Н-дпс"???? А бе,някой виждал ли е НОСТРАДАМУС,да ,да за Другарят Осман Октай става дума ????!!!
Мда

2024.07.03 | 22:38

102
За пореден път Боко Тиквата не може да състави правителство! Безполезен палячо за боклука!

Добави коментар

Водещи новини