ГЕРБ-СДС след преговорите с ДПС: Имаме сходство в програмите за приоритетите пред страната ни

  • 17 юни 2024 15:30

  • 5243
  • 53
ГЕРБ-СДС след преговорите с ДПС: Имаме сходство в програмите за приоритетите пред страната ни
© Novini.bg

Разговорите, които проведохме до момента, показаха, че имаме сходство с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по отношение на основните приоритети на страната ни – Шенген, еврозоната, икономически растеж, основан на инвестиции и ясни политики за пазара на труда и връзката му с образованието, както и модернизацията в отбраната, съдебната реформа и борбата с корупцията. Това каза Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е от преговорния екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на след разговорите с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за съставяне на правителство  с първия мандат, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

България има нужда от качествена промяна на политическото поведение, както и на начина на говорене и поведението на лидерите. Вече няколко поред избора, избирателите казаха едно и също, те не искат повече политика на конфронтация, те не дават своето доверие на нито една политическа партия и ясно казват, че трябва да има политика на съгласие. Резултатите дават основание да се направи извода, че повече не може да се бяга от отговорност. Затова изпратихме покана за разговори по политики и по приоритети до всички парламентарно представени политически групи, на която се отзоваха от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, а отказ е получен от "Продължаваме промяната - Демократична България" и "Възраждане", заяви Сачева.

Говорим за правителство, което е на споделената отговорност и документ, който евентуално ще предложим, ще е на този принцип - правителство на споделената отговорност по определени политики, посочи тя.

Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по изтъкна, че има изключително много сходства в програмите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в областта на  публичните финанси и икономиката.

Виждането е за четиригодишен мандат, допълни Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е от преговорния екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Относно съдебната реформа и борбата с корупцията първата задача ще е определянето на правила и избор на членове на Комисията за защита на конкуренцията, както и нов закон за отнемане на незаконно придобито имущество. Постигнато е съгласие, че за Закона за съдебната власт трябва да се изчака решението на Конституционния съд, необходим е и нов Наказателен кодекс, отбеляза тя.

На брифинга стана ясно, че все още не са обсъждани структурата и съставът на следващия кабинет.

След час и половина забавяне: Започна срещата между ГЕРБ и ДПС

В преговорния екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на на днешната среща бяха Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е, Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и Рая НазарянРая НазарянРая Назарян е родена на 16 септември 1985 г. в град Варна. Тя е. От страна на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на срещата присъстваха Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, Елван Гюркаш, Ертен Анисова, Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност, Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен и Байрам Байрам.

По-рано днес от "Продължаваме промяната - Демократична България" съобщиха, че няма да участват в преговорите за съставяне на правителство, съобразявайки се с волята на избирателите, и ще бъде силна проевропейска опозиция.

От "Възраждане" разпространиха позиция, в която се казва, че единственото правителство, което политическата организация ще подкрепи, е правителство с мандат на "Възраждане".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5243 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар

2024.06.25 | 17:26

53
ТРАГЕДИЯ ,която дължим и на РАДЕВ!

2024.06.18 | 09:19

52
Българския дух се събуди, роди се Величие!
Ху кеърс

2024.06.17 | 18:53

51
И мангасарята вече не ви ще плазмодий
Ху кеърс

2024.06.17 | 18:52

50
Приключиха тези дефектирали днк паразити Величие ще ви изкорени гадна плява

2024.06.17 | 18:41

49
махайте се от власта продажници, народа ви мрази!
Внимание!

2024.06.17 | 18:40

48
Българи, Мутрата от СИК, викат му Боко Тиквата, дето ограби, срути и съсипа България с престъпното си 12-годишно управление, изгаря във втори скандал като къщата в Барселона! СИКаджийският престъпник е продал на 10 пъти по-ниска цена ценен български имот в Щатите на друга негова любовница с дете. Къщата се намира в Манхатън- най-скъпият квартал в Ню Йорк! Ей, българи, престъпникът от СИК - Банкя наистина взе нещастната ни държава за бащиния и я съсипа! Вън, чудовище долно, престъпник и мутра, вън!

2024.06.17 | 17:39

44
ПП ВЕЛИЧИЕ спечели сърцата ни.

2024.06.17 | 18:04

47
БРАВО ! Горд съм, че има такива българи!!
то

2024.06.17 | 18:01

46
то беше ясно мама ви гяурска

2024.06.17 | 17:45

45
новини.бг вие сте подлоги и еничари защо триете коментари ?!

2024.06.17 | 17:38

43
ВЕЛИЧИЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини