Румен Христов: Седесарите ги има

  • 25 юни 2011 09:53

  • 1189
  • 3
Румен Христов: Седесарите ги има
© Интернет

Това каза Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, кандидат за президент на Синята коалиция в предаването на ТВ7 „Факторът Кошлуков“.

Не се уморих да повтарям, че най-важното пред страната ни е икономиката, българите живеем зле. По този въпрос много би могъл да направи президентът - той би могъл при посещения на държавни глави в България той да популяризира страната ни, каза още кандидатът за президент на Синята коалиция.

На мен много ми се иска кандидатът на Синята коалиция да стане кандидат на синята десница, на истинаската десница и продължавам да работя по това, допълни Христов.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на би могъл да направи нещо, за да обедини десницата, защото той е млад и амбициозен човек“.

Десните избиратели не ни харесват затова, че сме раздробени, категоричен беше Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Последвайте канала на

1189 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
КУР ЗА БОЛШЕВИКИТЕ

2011.06.26 | 10:09

2
Има ги разбира се,но няма да гласуваме за теб.
Димитров

2011.06.25 | 18:09

1
Как няма да ги има седесарите,че те винаги се появяват когато започват да се раздават или броят пари ! СЕДЕСА-РИТЕ са като полските МИШКИ-всичко унищожават !
демократ

2011.06.26 | 10:10

3
'*** за болшевиките' е прав, има ги седесарите, но ни писна да се борим за почетното 151-во място. В момента в България има една алтернатива на монолитната недемократична маса и механизмите на демокрацията докараха тази сила на власт. Но какво направи 'старата' десница тогава? Засегна се на комплексарски принцип и почна безпринципно да атакува второто истинско правителство което България има (не броя това на Ф.Димитров, то не успя да стане правителство). Тази недалновидност доведе до това, че за първи път от 20г няма да разглеждам 'сините' като моята политическа сила. Защото моята политическа сила е тази която може да спре БСП, просто е!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини