От днес Румен Христов и в Tumblr

  • 20 май 2011 11:58

  • 1150
  • 0
От днес Румен Христов и в Tumblr
©

Кандидатът за президент на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в е първият български политик, който ще използва социалната мрежа Tumblr, за да започне диалог по важните за обществото ни въпроси, посочват в съобщение от СДС.

Неговият профил, достъпен на www.rumenhristov.bg, ще представя от днес гледната му точка по ключови теми и ще проследява под формата на интерактивен дневник кампанията му за отворените предварителни вътрешни избори за президент от "Синята коалиция".

Освен чрез Tumblr Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в ще говори със симпатизантите и критиците си също и чрез Facebook, Twitter и You Tube.

В първия си пост в Tumblr Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в подчертава, че голямото разминаване между дневния ред на политиците и на хората се поражда от отказа да бъдат чути лице в лице реалните човешки истории, посочват от СДС.

"Искам заедно с вас да променя това, да направя този диалог прозрачен и ефективен. Ще се радвам на вашите коментари по време на кампанията, защото те ще ми дадат шанс да предложа решения, да докажа себе си като политик, способен да защити идеите си и да ги превърне в действия", е цитиран Христов в съобщението.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1150 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини