Гласуват вот на доверие на Мартин Димитров

  • 22 ноември 2011 07:14

  • 826
  • 0
Гласуват вот на доверие на Мартин Димитров
©

Националният съвет на СДС ще гласува поскания от председателя на партията Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на вот на доверие.

Синият лидер заяви намерението си да иска вот на доверие от националното ръководство в отговор на недоволството в партията от резултатите на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в на президентските избори.

Младият лидер на сините трябва да се справи с опозицията на местната организация на СДС в София, която пък го подозира в тесни връзка с лидера на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Сред най-яростните критици на ръководството е синият депутат Михаил Михайлов и бившият лидер на СДС - София Стефан Иванов.

Като претенденти за поста на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на се сочат Димо Гяуров, Ваньо Шарков и Йордан Бакалов.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
826 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини