Румен Христов "очи в очи" с хората

  • 13 юни 2011 14:20

  • 1068
  • 0
Румен Христов "очи в очи" с хората
©

Това бил и най-евтиният и най-добър вариант, за да бъдат спечелени избиратели за десницата, обясни той пред журналисти.

Вчера Христов спечели на предварителния отворен вот на десния съюз гласовете на около 42 000 души, с което победи кандидата на ДСБ за държавен глава Светослав Малинов. Като очаквано спечелена национална битка определи резултата от
вчерашния вот за държавен глава лидерът на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, тъй като неговата партия е и по-голямата от двете. За загубата за столичен кмет обаче щял да бъде направен анализ на състоянието на структурата в София.

Димитров декларира, че синята партия ще застане и ще работи за Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е, който спечели номинацията на Синята коалиция за кмет срещу Владимир Кисьов /СДС/. Подкрепа за Христов на свой ред обявиха от ДСБ.

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в смята, че след изборите в неделя, е станало ясно, че той не е човек на ДПС и поиска спекулациите да спрат. В
Североизточна България, където електоратът на Доган преобладава, печели Светослав Малинов, обоснова се Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. Според изборния щаб на сините във вота са участвали по-малко от 1 процент роми. Пожелавам след ромите и премиерът Бойко Борисов, и ГЕРБ да видят европейските ценности в Синята коалиция, каза в отговор на премиера Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на. За участието на Георги Кадиев в отворените избори на десния алианс лидерът на СДС каза, че за пръв път в живота си този човек е гласувал правилно.

На реалния вот през есента от СДС очакват много по-широка подкрепа. Вчера до урните са излели близо 80 000 души в цялата страна, по данни на щабовете на СДС и ДСБ.
Във връзка с предложението днес на Иван Костов и ръководството на тъмносинята партия за местните избори, Димитров обясни, че думата ще имат регионалните структури на СДС. Няма напрежение с ДСБ, нашата нагласа е за широки десни коалиции по места, уточни той.

Националният съвет на Синята партия утре ще решава как да се гласува на вота на недоверие, внесен от БСП и ДПС. Ще има и заседание на ПГ на Синята коалиция, на което въпросът също ще бъде обсъден, обявиха от централите на ДСБ и на СДС.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини