Политическа партия "Средна Европейска Класа" напуска коалицията ПП-ДБ

  • 23 април 2024 13:43

  • 5261
  • 21
Политическа партия "Средна Европейска Класа" напуска коалицията ПП-ДБ
© Bulfoto

Политическа партия "Средна Европейска Класа" напуска коалицията ПП-ДБ и вероятно ще се яви в друг формат на предстоящите извънредни парламентарни избори.

Днес от пресцентъра на партията изпратиха съобщение до медиите, в което излагат причините за своето решение.

Ето какво пише в изявлението на ПП СЕК:

"С пълна отговорност към всички избиратели и граждани, както и към бъдещето на страната, ръководството на Средна Европейска Класа взе решение да не приема поканата за продължаване на участието си в текущия коалиционния формат за предстоящите избори и да напусне коалицията с ПП-ДБ.

Нашето решение за подкрепата при създаването на Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" през 2021 г., както и участието в коалиция ПП-ДБ беше обосновано на убеждението ни, че е важно да работим за постигане на реформи и промени, които са от съществено значение за бъдещето на България и които да бъдат в противовес на досегашния порочен модел на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Въпреки това, впоследствие решението на ПП-ДБ да обедини усилия с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с доказаха, че по този начин не могат да се противопоставят на техния порочен модел. Ние от Средна Европейска Класа, като политическа партия, винаги сме били стриктни в принципите си и последователни в действията си.

Считаме, че нашите ценности не могат да бъдат променяни и съвместната работа с този състав на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за нас е невъзможна. Затова ние не можем да останем част от съюз, който допуска да се работи с корумпирани представители на политическите партии от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, които служат единствено на бизнес кръговете, вместо да служат на народа и обществото.

Йончева за номинацията от ДПС-Благоевград: Приемам я като признание за всичко, което съм постигнала

Нашата борба срещу модела на управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с продължава. Ние няма да се отказваме от борбата срещу корупцията и завладяната от нея държава, които изтощават ресурсите на нашата страна и спират напредъка й.

В рамките на следващите няколко дни, ръководството на партия Средна Европейска Класа ще се събере на заседание, с цел да обсъди и вземе решение относно участието на партията в предстоящите предсрочни парламентарни избори и изборите за Европейски парламент".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5261 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2024.04.23 | 14:05

1
Добре ,че ПП ДБ хич" не са "корумпирани и не го доказаха.Нали приехте законите на Хр.Иванов ,те не са ГЕРБ.Тези постановки хич не са интересни.
ММ

2024.04.23 | 14:14

2
а ИЦО ХАЗАРТА остава ли?
a

2024.04.23 | 14:14

3
такава класа няма вече

2024.04.23 | 14:19

4
kakvio im drme na kradcite ot P.P vajnoto tce sas tiah e hristo na goliamata partia podloga na kravarite

2024.04.23 | 14:25

5
явно нема места в евродупетатската листа :)

2024.04.23 | 14:32

6
pepe da bg 6te bade nai malkata partia vav sledva6tiat parlament kakav kef

2024.04.23 | 14:36

7
Дреме ми на дедовия

2024.04.23 | 14:54

10
деде можеш да исправиш пикалото. туриму в дупката арматурно желязо..
Вечна им памет!

2024.04.23 | 14:52

8
Сбирщина СЕК средна европейска класа са също корумпирани като пп-дб. хората ги разбраха какво представляват и затова са много под 4%.
платено съобщение:

2024.04.23 | 14:52

9
И се преименува на "Среден пръст" .
cska

2024.04.23 | 14:57

11
Катуна от некадърници от харвард се разпада лека полека

Добави коментар

Водещи новини