Спор между депутати прекъсна пленарното заседание

  • 03 април 2024 12:29

  • 1162
  • 1
Спор между депутати прекъсна пленарното заседание
© Bulfoto

Спор между депутати от управляващото мнозинство и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е прекъсна пленарното заседание.

Председателят на Правната комисия Анна Александрова от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на възрази срещу разглеждането на втората точка от дневния ред, а именно предложения от левицата законопроект за представителни искове за защита на колективните интереси на потребителите, който дава право на съда да разпореди спиране на увеличението за дадена услуга до окончателното произнасяне.

Повод за промените станаха повишените цени на мобилните оператори.

Надежда ЙордановаНадежда ЙордановаНадежда Йорданова завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. от ПП-ДБ подкрепи аргумента на Александрова да не се гледа законопроекта, тъй като не е минал на второ четене през Правна комисия.

От ПП-ДБ излязоха с декларация по повод седмицата на гората

Председателстващата заседанието Росица Кирова даде половинчасова почивка за успокояване на напрежението.

След дадената почивка обаче напрежението продължи: БСП искат да им се гледа законът (Закон за представителните искове за защита на колективните интереси на потребителите) на извънредно заседание на правна комисия още днес, а Хамид Хамид от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с предлага той да бъде гледан в петък и поиска отлагане.

Росица Кирова отново даде почивка на депутатите.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1162 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.03 | 15:01

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини