Боряна Димитрова: Дори и да бъде съставено правителство, то няма да е стабилно

  • 19 март 2024 07:42

  • 917
  • 2
Боряна Димитрова: Дори и да бъде съставено правителство, то няма да е стабилно
© Булфото (архив)

Вчера вечерта всички мостове между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ПП-ДБ изглеждаха разрушени. Това каза пред bTV Radio социологът от “Алфа Рисърч” Боряна Димитрова.

"Ултиматумите бяха прекалено силни, различията - прекалено големи и въпреки всички очаквания от последните дни в навечерието на връчването на мандата да се стигне до по-висока степен на съгласие, вчера като че ли последва нов разрив, който остана зад очите на публиката."

“Днес имаме нови индикации, че може би правителство ще бъде съставено. Вече въпросът не е просто дали ще имаме правителство, а все по-малко вероятно изглежда това правителство дори и да бъде съставено, да не бъде стабилно. На фона на всичко, което видяхме все по-малка остава вероятността да имаме едно единно правителство, което да действа като единен институционален субект и което да може да преведе страната през следващите много важни месеци”, допълни тя.

Юрий Асланов: Утре няма да има окончателно решение за мандата

Последвайте канала на

Радина Лазарова
917 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.19 | 11:31

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

2024.05.25 | 05:20

2
❤️ Г­­­о­­­р­­е­­­щ­­­и­­ ­м­­­о­­м­­­и­­ч­­е­­­т­­­а­­ ­­­в­­и­­­ ­­­о­­­ч­­а­­к­в­а­т ­-­ X­­­1­­­8­.­­­F­U­­N

Добави коментар

Водещи новини