Пеевски: Призовавам Главчев и кабинета за оказването на помощ за бедствието в Босна и Херцеговина!

  • 06 октомври 2024 14:35

  • 2518
  • 17
Пеевски: Призовавам Главчев и кабинета за оказването на помощ за бедствието в Босна и Херцеговина!
© Булфото (архив)

Сполетялото бедствие в Босна и Херцеговина, погубените невинни човешки животи, унищожените пътища, сгради и критична инфраструктура са повод за съпричастност, но на първо място за мобилизация за помощ от близките народи и държави. Това се казва в позиция на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

"Призовавам министър-председателя Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, министъра на отбрана ген. Атанас Запрянов и началника на отбраната адм. Емил Евтимов за спешна реакция и организация за оказване на реална помощ.

Като съседи и приятели, ние на Балканите трябва да сме заедно, когато удари бедствие или заплаха.

България има силата, ресурсите и е време да ги използваме, за да помогнем на тези, които сега се нуждаят най-много.

Това е моментът да покажем, че не сме безразлични и безучастни към болката и страданието на другите."

Пеевски скочи срещу освобождаването на прокурорския син, ще прави съдебна реформа

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2518 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2024.10.06 | 16:03

17
Какво става бе хора?Оказваме помощ навсякъде,а за бедстващите българи кога?На изборите ще гласувам за тези,които проявяват загриженост за българите.
Дочо барабата

2024.10.06 | 15:54

16
Не можем! Всичко сме пратили в Украйна.
!!!

2024.10.06 | 15:39

15
А, ние призоваваме Главчев, да ОБЯСНИ, КАКВО ПРАВИ правителството за БОРБАТА с КОРУПЦИЯТА по ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ!!! КАКВО ПРАВИ правителството и КАКВИ МЕРКИ взема за РАБОТА с хора ВКЛЮЧЕНИ в СПИСЪКА МАГНИТСКИ?!
КОЛЕДА

2024.10.06 | 15:32

13
ГРУХ ГРУХХХ.. КВИИИИИИИИИИИИИИИИИИККККК.. ГРУХх ГРУХХХХ.. КВИИИКККК
без патки БАНКИАНСКи ЕШНУСИ

2024.10.06 | 15:33

14
К,,У,,Р,,В,,А,,Т,,А ,, от (ТР)ДАНС Първо я Е,,Б,,Е,,Ш После Режеш ГРЪКЛЯНА, Като на Руски Окупатор в Кавказ ! К,,О,,П,,Е,,Л,,Е,,Т,,О от ГД БОП Директно му Пръскаш Ч,Е,,Р,,Е,,П,,А , Като на Убиеца от СОБТ Емил Шарков ! За Семействата на К,,у,,р,,в,,и,,т,,е от (ТР)ДАНС и К..о..п..е..л..е..т..а..т..а от ГД БОП е ЯСНО: ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ! М,,Ъ,,,Р,,Ш,,А , И..З..Р..О..Д, И..З..М..Е..Т, У,,Т,,А,,Й,,К,,А, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! КАЗАХ ! Флорината си платил на Т,,и,,к,,в,,а,,т,,а и на корумпирано-извратената МУ "съдебна" система и ся си джитка на воля, по живо, по здраво с Т..Р..А..В..Е..С..Т..И..Т..И..Т..Е в АМСТЕР (А)ДАМ !!! А т..и..к..в..а..т..а три папи плюс пияндурника Ишиас го милват по простата, куха чутура! Народе???????!!!!!!! Издигат Кандидатурите на КиряковЪъъъъъ и БалъковЪъъъЪЪЪъ за шефове в Станишевския Г,е,й Б..а..р..д..а..к (ТР)ДАНС. Ф,,И,,С,,Т,,И,,Н,,Г,,А им идвал Отръки.....а Бърканичков защо го забравяте Мъжка П,,р,,о,,ст,,и,,т,,у,,т,,к,,а - Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (ТР)ДАНС. Кандидат П..а..ч..а..в..р..и..т..е в (ТР)ДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н.а Инспекция като Донаборниците:"Задни Бузи за проверка молим" Ицо Петрофф : "Със сигурност между Петко Сертов и Станишев не е имало хомосексуална връзка. Не може и дума да става, че две ш..в..е..с..т..е..р..к..и ще се дърпат... И Сертов и Станишев са "жените" в леглото. Така, че са търсели мъже и няма как да са любовници. За Петко Сертов разбрах че е въртял любов на работното си място с младеж на име Момчил, който Азер Меликов му е осигурил", разказва Ицо. НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ. Милиционерската п..р...с.. т. и ..т..и..т..у..т..к..а е държавна п,,р,,о,,с,,т,,и,,т,,у,,т,,к,,а, л,,а,,п,,а П..и..ш..к.и и л..и..ж..е З,,а,,д,,н,,и,,ц,,и по Устав и на Заплата,осигурена му от данъците плащани от З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,о,,т,,о Работническо Склавянско Г..о..в.е..д..о. Няма по голямо падение за един родител от това детето му да стане МИЛИЦИОНЕР или недай си боже Мъжка П,,р,,о,,с,,т,,и,,т,,у,,т,,к,,а (Доносник) от З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,а,,т,,а "Държавна" "Сигурност"- (ТР)ДАНС, филиал на КГБ. Храниш го,обличаш го, учиш го и то накрая вземе че се и..з..с..е..р..е на метеното и стане МИЛИЦИОНЕР. Това означава че си тотално провален като родител и не по малък Б..о..к..л..у..к от детето си, а Л,,а,,й,,н,,о,,т,,о изсрано в семейството ти не може да се измие поне ПЕТ поколения напред. Пазарджишкото Милиционерско Г,,о,,в,,е,,д,,о е доказано най-тъпото Г,,о,,в,,е,,д,,о развъждано в З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я к,,е,,н, ,е,,ф създаден преди 135 години от Руски д..е..г..е..н..е..р..а..т..и за 32 тона злато. М,,Ъ,,Р,,Ш,,А, И,,З,,Р,,О,,Д, И,,З,,М,,Е,,Т, У,,Т,,А,,Й,,К,,А, Б..О..К..Л..У..К, Г..А..Д, Д,,Е,,Г,,Е,,Н,,Е,,Р,,А,,Т, П,,О,Д,, "ЧОВЕК", С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!!
ВЪЗМУТЕН

2024.10.06 | 15:25

12
ШИШЕ,ДАВАЙ И ЗА АФРИКА.

2024.10.06 | 15:24

11
Пратете го да помага...Има силата... А защо не се сеща за хората,които това лято загубиха къщи и добитък при пожарите тук,в Бг????За нашите хора - кога??

2024.10.06 | 15:21

10
А за пострадалите от пожарите у нас??Кога? Да иде да помага със свои средства,а не с чужда пита помен да прави!
Иванов

2024.10.06 | 15:15

9
Тия в парламента оправиха нуждаещите се я България и сега почват и в Босна тука толкова хора има бедни болни и без адра ни дори но стотици милиони се дават за избори и пенсионери
решение

2024.10.06 | 15:15

8
ами разбутайте с боко кюлчетата и евраците и готово
видинлиика

2024.10.06 | 14:53

7
Да благодарим на Бог , че тази буря не засегна България и да помогнем, с каквото можем , на страдащите там.

Добави коментар

Водещи новини