Велева: Катя Панева - ябълката на раздора между ПП и ДБ в петък

  • 19 март 2024 08:19

  • 3865
  • 4
Велева: Катя Панева - ябълката на раздора между ПП и ДБ в петък
© БТВ

Катя Панева "разтурила седянката" на преговорите в петък между ПП и ДБ. ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров "натискал" за Панева, а според Христо ХинковХристо ХинковПроф. Христо Хинков е роден на 25 март 1953 г. в София. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на и акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С тя не била компетентна за позицията на здравен министър. Това разкри пред БТВ журналистът Валери Велева. 

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ се разминават за министрите на отбраната, енергетиката и здравеопазването, допълни тя. 

Ако има нови избори политическата картина няма да се промени, според политолога Петър Чолаков. 

Радев връчи първия мандат, ГЕРБ и ПП-ДБ заедно при президента

ПП-Дб трябва да отстъпят, те трябва да започнат да се държат като политици. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на направи огромни компромиси, разкри журналистът Валентина Войкова. 

Ако ПП-ДБ сега отидат на избори, ще видят тъжната истина пред урните, което ги накара да се молят на Борисов в неделя вечерта, каза Велева. "За ПП няма полезен ход - в този брак те са губещите."

В политически смисъл Делян Пеевски се превърна от грозното патенце и черната овца на политиката в красив лебед, смята Чолаков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3865 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.03.19 | 11:31

4
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man

2024.03.19 | 10:04

3
БТР да тегли тленните останки на Патриарха на Българската Православна Църква. Безвкусица и пълна гавра с човека молил се за мир.
ТЕ.НИЩО

2024.03.19 | 09:21

2
РЕДНО.НЕ.СА.НАПРАВИЛИ
ati

2024.03.19 | 08:36

1
И тези тримата да забьркат малко амбалаж.

Добави коментар

Водещи новини