Радан Кънев: Преговорите за ротацията се водят професионално, сценарият "избори 2 в 1" би бил огромна глупост

  • 12 март 2024 18:51

  • 5865
  • 18
Радан Кънев: Преговорите за ротацията се водят професионално, сценарият "избори 2 в 1" би бил огромна глупост
© БНТ

Преговорите се водят така, както се водят преговори в Европа. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ евродепутатът Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и по повод преговорите между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за ротация на правителството.

Има наистина професионално водене на преговори – с първоначалните позиции, след това с период, в който не се преговаря махленски през медиите, а се преговаря упорито, ако трябва, по цяла нощ, заяви Кънев.

Вярвам, че това е пътят към успеха. Въпросът тук е да бъдат дадени време и спокойствие на политическите сили, за да стигнат до един добър резултат, добави той.

Убеден съм, че имаме нужда от правителство. Сценарият "избори 2 в 1" би бил огромна глупост от гледна точка на националния ни интерес за 5 г. напред, подчерта евродепутатът.

По думите му сегашният състав на правителството се справил много добре през изминалите девет месеца.

Кирил Петков с коментар за преговорите с ГЕРБ-СДС за ротация на кабинета

Кабинетът беше избран на експертен принцип, което като че ли беше забравено в последните седмици, особено от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Това може да продължи така, може и да се промени, изцяло зависи от преговорите между политическите сили, отбеляза Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Според него подписването на коалиционно споразумение не е определящо за евентуалното бъдещо правителство.

Въпросът е да има ясни принципи, по които да работи правителството и да извърши необходимите реформи. Ако няма реформи, това не е работа, подчерта евродепутатът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5865 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Новини бг

2024.03.13 | 03:09

18
Извънредно! Руснаците освободиха Невелское, ДНР. С този ход поставят гарнизона на ВСУ в Первомайское в критична ситуация, под заплахата от обкръжение. За украинците там времето изтича. Или трябва да се изтеглят сега или следва ново фиаско ала Авдеевка...
Новини бг

2024.03.13 | 03:09

17
Извънредно! Руснаците освободиха Невелское, ДНР. С този ход поставят гарнизона на ВСУ в Первомайское в критична ситуация, под заплахата от обкръжение. За украинците там времето изтича. Или трябва да се изтеглят сега или следва ново фиаско ала Авдеевка...

2024.03.13 | 00:41

16
Кой те пита теб бе мангуста !

2024.03.13 | 00:27

15
ЕВРО (ЕВРЕЙО) - ОСМАНСКАТА НАТО Коалиция "Сглобка" - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС дойде на Власт 1989г. , защото 45г.КОМУНИЗЪМ беше ДЕМОКРАЦИЯ всъщност, НАРОДА живя 45г. в РАЙ и бе забравил, че съществува и АД - ПАЗАРНИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРОЙ и ДЕМОКРАТИЧНО забравил за СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ АД гласува за НАЦЯГИТЕ. А сега, когато сме ОФИЦИАЛНО УЖ ДЕМОКРАЦИЯ, но всъщност сме КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ, ФАШИТЕ не са желани вече, но по ФАШКИ не пускат Властта и са захапали кокала и не пускат по ФАШКИ.

2024.03.13 | 00:26

14
ЕВРО (ЕВРЕЙО) - ОСМАНСКАТА НАТО Коалиция "Сглобка" - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС дойде на Власт 1989г. , защото 45г.КОМУНИЗЪМ беше ДЕМОКРАЦИЯ всъщност, НАРОДА живя 45г. в РАЙ и бе забравил, че съществува и АД - ПАЗАРНИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРОЙ и ДЕМОКРАТИЧНО забравил за СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ АД гласува за НАЦЯГИТЕ. А сега, когато сме ОФИЦИАЛНО УЖ ДЕМОКРАЦИЯ, но всъщност сме КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ, ФАШИТЕ не са желани вече, но по-фашки не пускат Властта и са захапали кокала и не пускат по ФАШКИ.

2024.03.13 | 00:25

13
ЕВРО (ЕВРЕЙО) - ОСМАНСКАТА НАТО Коалиция "Сглобка" - СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС дойде на Власт 1989г. ,защото 45г.КОМУНИЗЪМ беше ДЕМОКРАЦИЯ всъщност, НАРОДА живя 45г. в РАЙ и бе забравил, че съществува и АД - ПАЗАРНИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРОЙ и ДЕМОКРАТИЧНО забравил за СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ АД гласува за НАЦЯГИТЕ. А сега, когато сме ОФИЦИАЛНО УЖ ДЕМОКРАЦИЯ, но всъщност сме КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ, ФАШИТЕ не са желани вече, но по-фашки не пускат Властта и са захапали кокала и не пускат по ФАШКИ.

2024.03.13 | 00:24

12
ЕВРО (ЕВРЕЙО) - ОСМАНСКАТА НАТО Коалиция СДС ГЕРБ ПП ДБ ДПС дойде на Власт 1989г. ,защото 45г.КОМУНИЗЪМ беше ДЕМОКРАЦИЯ всъщност, НАРОДА живя 45г. в РАЙ и бе забравил, че съществува и АД - ПАЗАРНИЯ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРОЙ и ДЕМОКРАТИЧНО забравил за СЪЩЕСТВУВАЩИЯТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ АД гласува за НАЦЯГИТЕ. А сега, когато сме ОФИЦИАЛНО УЖ ДЕМОКРАЦИЯ, но всъщност сме КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ, ФАШИТЕ не са желани вече, но по-фашки не пускат Властта и са захапали кокала и не пускат по ФАШКИ.

2024.03.13 | 00:03

11
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

2024.03.12 | 23:18

10
Никакви преговори не водят! По цял ден си делят държавата и ни гледат сеира! Да ги изметем най после!

2024.03.12 | 23:02

8
Кънев не е ли хомосексуалист?

2024.03.12 | 23:15

9
Да така е!

Добави коментар

Водещи новини