Велева: Резултатът от преговорите за правителство е 50:50

  • 11 март 2024 14:42

  • 639
  • 4
Велева: Резултатът от преговорите за правителство е 50:50
© Булфото (архив)

Резултатът от преговорите между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ засега е 50:50. Това каза пред БНР Валерия Велева, директор на сайта "Епицентър", като се позова на информация, която има като журналист и от наблюденията си от консултациите при президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

"Двете групи не са направили и крачка към сближаване от това, което те демонстрираха, преди да влязат в преговорите. Тези два дни сякаш те са се въртели в един омагьосан кръг от собствените си предпоставки за бъдещо управление и не са намерили онези малки допирни точки, с които да се върви напред", коментира тя и добави, че до този момент никой не е направил отстъпки и преговорите са на кота нула.

Според журналистката недоверието между ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ продължава да е много голямо, а то е основният препъникамък:

"Струва ми се, че няма разбирателство за това дали да има управление за 9 месеца, както искат от ПП-ДБ, или за пълен мандат, както искат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. ... Изявленията на премиера в оставка Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и на вицепремиера в оставка Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова звучат много бланкетно". 

Николай Денков: Ако не се реализира първият мандат, отиваме на избори

По думите на Велева проблемът в момента е, че всяка една от страните калкулира носенето на отговорността за нови избори или за нова сглобка.

"Ще се стигне до съставяне на правителство, но въпросът е кой как ще обясни на партиите си за отстъпленията, които са направени".

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще постъпи конструктивно, защото всички искат да се стигне до управление на страната, никой няма изгода от нови избори, смята тя.

Валерия Велево изказа мнение, че партия на президента няма да се появи на предстоящите европейски избори и ако те са 2 в 1 с предсрочни парламентарни, "партия на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на няма да играе на терена".

Според нея такава партия няма да бъде успешна, ако президентът не застане начело, а нейната прогноза е, че Радев ще изкара мандата си.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
639 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Още един българин

2024.03.13 | 13:19

4
Ааааа, Че облажи Валето! Сокола Че подФъли нЕкой алтън!
Наблюдател от Германия

2024.03.11 | 17:10

3
Явно си е водила и записки женицата, докато е била на нощни посещения при Сокола.

2024.03.11 | 15:45

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man
ati

2024.03.11 | 15:15

1
голяма познава4ка

Добави коментар

Водещи новини