Бойко Борисов за ротацията: Така ги учат в Харвард, но от училището в Банкя сме се научили да не се огъваме

  • 24 февруари 2024 10:44

  • 9403
  • 70
©

Председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отркива регионална академия на Младежи ГЕРБ в Плевен.

Сред основните теми на регионалната академия ще са външната политика, българските финанси, европейските институции, местната власт и младите в политиката.

"В момента Украйна води своята война и знае защо го прави, те трябва да защитят държавата си. Има умора във войната, която се забелязва най-вече в ежедневието на обикновените украинци. Има денонощни руски атаки и всяка нощ хората трябва да слизат в бомбоубежище. Това е терор и то жесток терор, за който дори не можем и да си представим". Това заяви председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети в началото на събитието.

Днес се навършват две години от началото на войната в Украйна.

"Две години война в Украйна и нашата позиция е твърда и ясна. България напълно подкрепя каузата на Украйна. Това е страна, с която споделяме общоисторически и морални ценности", добави той.

"Бидейки реалист знам, че за да се надяваме за мир, трябва да сме подготвени и за война. Нужен е кураж и смелост, трябва да имате ясната перспектива на коя страна сме и на коя страна трябва да бъдем", така се обърна Желязков към Младежи ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Плевен.

Бойко Борисов ще открие регионална академия на Младежката организация на ГЕРБ в Плевен

"Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети изнесе една много ценна лекция по история относно войната в Украйна. Две години кръвопролитие, ужаси в Европа, икономически срив и рецесия - нищо добро за нашия континент, коментира лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов по повод годишнината от войната между Русия и Украйна.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи кратък отчет за помощта за Украйна, която българското правителство е направило за последните две години.

"Правителството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически не посмя да направи нищо за Украйна, нещо повече - хвалеха се, че нито един патрон не е е отишъл за Украйна. Вчера задочно министър Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за ми е отговорил, а сутринта ми е написал смс. Аз отчитам това като бързане преди посещението на Денков в Украйна, за да могат да се похвалят с нещо свършено", отсече Борисов.

"До понеделник очаквам Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С и Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова да направят преглед на министрите. Абстрахираме се кой от коя партия е, защото ние имаме само едно министерство", каза от Плевен лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Вчера Тагарев казал, че изпращането на БТР-ите не било негова отговорност", отсече Борисов.

"Нашите опоненти ни атакуват, че сме дали оръжие за Украйна, а то още си е в България. Ако ми дадат същия отчет и че вчера са правили Министерски съвет, за да ни кажат, че нещо се укорява, а те не се свършили основните неща, няма как да накарам 69 депутата да гласуват за такъв министър", добави Борисов.

"Има все още някаква комуникация между нас в (не)коалицията, но доверието е паднало до ледена епоха и не съм оптимист, защото тяхната тактика е ясна. Внимателно слушах лекция на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически от Харвард, как се постигат цели и той се справя брилятно в момента с това", смята Борисов.

"Така ги учат в Харвард, но Петков, повярвайте ми, е брилянтен стратег и може да принуди противника си да се води по неговата схема", уточни той.

"Ако не беше тази лекция, която ми изнесе Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, може би нямаше да се усетя. По един брилянтен начин ми взе всичко. И като каже сега: "Добре, ето, оставете си Габриел външен министър..." Но тогава, ако те имат финансите - ние трябва да имаме поне в агенциите 50:50. Областните управители - 50:50 и т.н. И ние ще ги продължим тези разговори. На пръв поглед наивен меморандум, малко притискащ ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, но той е за пред публиката и си изиграва своята роля. Да им кажа следващия ни ход, ние в училището в Банкя, също сме се учили да не се огъваме. Като кажат това, ние ще отидем на втората част на меморандума - 50:50 всички министерства. Министър - зам.-министър!", каза Борисов.

"Сега им давам те да мислят до понеделник, да върнем 9 месеца назад, защо нямаше такъв меморандум тогава, защо не разделихме тия министри", каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Борисов коментира и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския заради регулаторите.

" Когато Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за коалиционен партньор, защо не смениха регулаторите - всичките с изтекъл срок? Най-вероятно отговорът е: трябваше да ги делим на четири, а сега с тебе - може да ги делим на две. Ако може и мене да ме няма, да са само те!"

И тук лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в шокира всички и даде пример от фолклора на Банкя, и разказа виц.

Ето го и него:

В Банкя двама яли едно агне.

„Май, добре хапнахме“, казал единият.

„Добре хапнахме, но да бяхме по-нарядко“, рекъл другият.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския не е коректен към мен и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в две неща - първо имаше цялата власт да смени всички регулатори, и второ, неговият депутат Иван ИвановИван ИвановИван Иванов е роден през 1975 в гр. Шумен, завършва средно образование в гр. Шумен в ГПЧЕ „Никола Й. от "Да, България", е начело на най-важния регулатор - КЕВР".

Борисов се съгласи с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, че това, което се случва в последните седмици, не е красиво и разочарова хората.

 

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9403 70

Свързани новини

Коментари 70

Добави коментар
ati

2024.02.24 | 10:15

1
Поредното премятане на тенджджери и далавери.
чъки

2024.02.24 | 10:15

2
не си желан в плевен
чъки

2024.02.24 | 10:19

3
признай си за к ражбите с дпс

2024.02.24 | 10:25

4
Марихуана за грипа
БЕЗПЛАТНИ ВАКСИНИ

2024.02.24 | 10:31

5
ОТ УРКИТЕ!

2024.02.24 | 10:36

6
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

2024.02.24 | 10:37

7
onzi li borisov bre deto shteshe da pravi izbori 2 vav 1 no se useti tce niama da speceli i se nadupi da pravi pregovori za da e na vlast
ШИБАМ КУPBATA БОЙКО БОРИСОВ

2024.02.24 | 10:47

8
И ТАЯ КУPBA ПОЧНА ДА НАБИРА ТОЧКИ ЗА ПРЕД КОЗЯК 16. ХАХАХАХА
СМЪРТ

2024.02.24 | 10:48

9
НА ЦИ ГАНСКОТО КО ПЕЛЕ!

2024.02.24 | 10:54

10
Не е така, руши паметници, гони дипломати, прави конституция, прави промени.

Добави коментар

Водещи новини