Гюнер Тахир: Пеевски и Доган са взаимнозависими, най-вече финансово

  • 09 януари 2024 11:03

  • 1844
  • 1
Гюнер Тахир: Пеевски и Доган са взаимнозависими, най-вече финансово
© Булфото / Novini.bg

"Ако трябва да сме обективни, в нито една друга партия човек с биографията и имиджа на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на не би могъл да заеме никакви позиции, да не говорим за ръководни". Това заяви в предаването "Кой говори?" по Дарик радио Гюнер Тахир, бивш зам.-председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Той е и един от основателите на партията. Напуска ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с през 1997 г, но до днес наблюдава отблизо процесите в партията.

Почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от миналата седмица призова в обръщение към членовете на партията тя да има двама съпредседатели - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Джевдет Чакъров - дългогодишен партиен функционер, лекар, министър на околната среда и водите при тройната коалиция.

Гюнер Тахир: Ако Доган е намерил някакъв ключ, той е за това, което сам е сътворил

"Единствената партия, която не се вмества в традиционното понятие "политическа партия" е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от сега се прави на наблюдател от ООН и тепърва е установил, че, видите ли, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като партия е тръгнала по пътя на това да бъде корпоративна и платена партия. Но тук логично, човек от българския народ би казал "добро утро, вие сега ли го разбирате, г-н Доган?". А кой направи тази партия корпоративна и платена - самият Доган. Откога - от самото начало", посочи още Гюнер Тахир.

По думите му издигането на Пеевски толкова високо в редиците на партията не е станало по някакъв естествен начин, например той да се е доказал, а напротив - този човек е насаден.

Той бе категоричен, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се е превърнала отдавна във функция на Доган, а не обратното. "Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е подчинил цялата партия на своите лични интереси", допълни Гюнер Тахир.

"Когато не си дошъл на върха на една партия по естествен път, тогава ставаш зависим пряко от този, който те предлага. В момента според мен може би надделява Доган, но Пеевски и Доган са взаимнозависими - най-вече финансово, защото Доган през годините винаги е избивал някакви комплекси, може би от детските му години, когато Държавна сигурност го е хранила и е поемала разходите му. Аз не си спомням през годините на комунизма някой да е успял да влезе в университет със слаба оценка, докато Доган е влизал и са го записали 3 месеца по-късно. Това са абсурдите на онова, което е заложено още преди 1989 г. Затова в тази партия има такива аномалии, защото при самото й създаване това е заложено", коментира още той.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1844 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.09 | 11:48

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини