Гюнер Тахир: Ако Доган е намерил някакъв ключ, той е за това, което сам е сътворил

  • 05 януари 2024 15:09

  • 1625
  • 0
Гюнер Тахир: Ако Доган е намерил някакъв ключ, той е за това, което сам е сътворил
© БНТ

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от създаде ситуацията с номинирането на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за едноличен председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и ако е намерил някакъв ключ, той е за това, което сам е сътворил. Това каза пред БНР Гюнер Тахир, бивш член на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и един от основателите на Движението за права и свободи. 

"Когато има двама съпредседатели, винаги дуализмът предвещава разнобой", подчерта Тахир и коментира, че съгласно каноните на Корана винаги има само един водач, затова се казва, че един е Аллах и Мохамед е негов пророк.

Гюнер Тахир посочи, че не вижда политик с организационни качества в нито един от двамата, предложени от Доган за съпредседатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Джевдет Чакъров: "Виждам двама по-скоро бизнесмени, отколкото политици".

"Доган си мислеше, че неговите философски прозрения са стигнали до последния човек от структурите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и че когато предложи еднолично той, всичко ще се приеме безропотно", каза той. 

Ахмед Доган притеснен за ДПС, предложи Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за съпредседатели на партията

По думите му само хора, на които "хлябът им зависи пряко от Доган", одобряват Пеевски да бъде лидер на партията, а останалите не го харесват.  

"Пеевски може да бъде заплаха за Доган, защото всичко, до което се допре Пеевски, фалира или се разрушава. Ако Доган го беше оставил еднолично да управлява ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, времето на разпад щеше да бъде достатъчно кратко", смята Тахир.

"Ако Доган оттегли подкрепата си от Пеевски, дали ще има и двама души от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, които ще тръгнат след него. Той е пришит човек към тази организация", посочи Гюнер Тахир.

Според него Доган смята, че Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със му е по-верен, отколкото Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1625 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини