Балабанов, ИТН: Кой натиска бутона на Корнелия Нинова?

  • 29 ноември 2023 09:36

  • 3060
  • 9
© Novini.bg

Парламентът гласува против създаването на временна комисия за това кой е заплашвал г-н Йоловски, което ми подсказва, че нещо се случва в едната част от опозицията, която касае БСП. Какво е договорила Корнелия Нинова? Кой ѝ натиска бутона? Защо тази партия изглежда по този начин? За нас като български граждани бе важно създаването на такава временна комисия и щяхме да я подкрепим, така както подкрепихме създаването на комисия, която да разгледа събитията от протеста срещу БФС. Даже бяхме готови да предложим тези две временни комисии да са с председатели от опозицията, за да имат смисъл и да бъдат наистина работещи. Това заяви пред журналисти депутатът от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН) Станислав Балабанов.

По думите му е видно, че „някой някъде по коридорите се е договорил“.

Балабанов допълни, че по време на председателски съвет ГЕРБ и ДПС са били неутрални по предложението за създаването на комисия, която да разследва заплахите срещу министъра на електронното управление Александър Йоловски.

НС създаде комисия за полицейското насилие и прие промени в Закона за ДДС

Съгласиха се да я допуснат за гласуване, но както видяхте нито ГЕРБ, нито ДПС я гласуваха, а БСП се въздържа, при положение че можеше с гласовете си да наклони в полза на това такава комисия да бъде създадена, каза депутатът от партията на Слави Трифонов.

Народният представител обясни, че е изискал доклади от външни експерти, които са работили в ЦИК, Информационно обслужване, Министерство на електронното управление.

„Поискал съм техните доклади, но тези институции до ден-днешен не са ги предоставили“, посочи Балабанов.

На журналистическо питане кой натиска бутона на Нинова, Балабанов отговори да попитат нея, но допълни, че му е странно да я вижда в услуга на управляващите.

Относно отвореното писмо на депутата от ДПС Делян Пеевски до премиера Николай Денков, Балабанов обясни, че Пеевски е действащият министър-председател на страната, докато Денков е просто за фасада, обяснявайки, че хората от площадите са останали излъгани.

Пеевски с писмо до Денков: Онлайн премиер за собствен пиар, вместо реални действия в подкрепа на бедстващите хора

Последвайте канала на

Владимир Василев
3060 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2023.11.29 | 15:23

9
Същите, които натискат вашия. Говнояди продажни.
БАЙ ХОЙ

2023.11.29 | 12:29

8
ЛЪЖЛИВ. ПОМИЯР.
в тая помийна яма

2023.11.29 | 12:08

7
дали ще видим декларацията на ИТН от преди малко, как кокорчо ще продава България ... няма разбира се, само тро.ловете отдолу ... дано пукнат до един в мъки

2023.11.29 | 11:26

6
ЕДНА ГРОЗНА ЛЕЛКА ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО НАТИСКА БУТОНИТЕ НА КОРНИ ,КОПЕЙКАТА И НА НЯКОЙ ДРУГИ .

2023.11.29 | 11:16

5
Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.-----> mub.me/hemoferon
Тъпанар от ИТН!

2023.11.29 | 10:21

4
Това е едно миризливо говно!
фэ

2023.11.29 | 10:06

3
А твоя ?
АФРИ.КАНСКИ ПРИ.МАТ

2023.11.29 | 09:46

2
Предлагам от ИМА ТАКЪВ НАРОД да се преименуват на ИМА ТАКИВА ГО.ВЕДА . Някакси по им отива това име на учин.долските примати.
Анонимен

2023.11.29 | 09:40

1
Питайте кой натиска бутона на турбо фолк еротичната индустрия оставящи поколение за лечение и години не могат да ги излекуват, развиха нимфомания.

Добави коментар

Водещи новини