Балабанов: „Росенец” стана пристанище на лицемерието

  • 20 юли 2023 12:13

  • 876
  • 0
Балабанов: „Росенец” стана пристанище на лицемерието
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

„Пристанище „Росенец” стана пристанище на лицемерието. Кой подписа концесията през 2011 г.? - Най-сериозният евроатлантик на България – Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Сега Борисов като част от правителството чрез негово решение и решение на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще прекратяват концесията. Неговите партньори Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Ивайло Мирчев с една гумена лодка пътуваха към друг кей на пристанище „Росенец” с идеята да преустановят корупционен модел. Днес могат пак да се качат на същата лодка – там ще ги чакат с баклава и с джезве.

Това заяви депутатът от ИТН Станислав Балабанов в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Според него това е демонстрация на политическо лицемерие, която няма значение от гласовете на ИТН. Той обясни, че неговата политическа група ще подкрепят тази политическа инициатива.

Ганев от ПП-ДБ: Концесията на „Лукойл“ е част от българския държавен суверенитет

По думите на Балабанов целта на конституционните промени е депутатът от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да бъде признат от обществото като силен конституционен юрист с много опит.

„Заедно с неговата благословия ДБ най-после да извърви тези стъпки”, допълни Балабанов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
876 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини