Нинова се ядоса: Като триглава ламя искат да погълнат цялата държава

  • 06 декември 2023 12:06

  • 884
  • 2
Нинова се ядоса: Като триглава ламя искат да погълнат цялата държава
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

След като депутатите излязоха във втора дълга почивка, председателката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се ядоса на прекъсванията.

"С втора почивка блокират работата на парламента, защото се договарят за постове и пари. Не ги интересува нито бюджет, нито данъчни закони. Това безобразие между тях се превръща в агония за държавата. Като някаква триглава ламя трите партии са отворили усти да погълнат цялата държава. Сега регулаторите си делят на три, като че тия регулатори не са независими органи", заяви тя в парламентарните кулоари.

НА ЖИВО: НС с редовно заседание, депутатите се скараха още в началото

"Хубав празник, ама лош ден за парламента и за държавата"  , заяви тя малко след като честити Никулден на празнуващите, включително на рибари и банкери. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
884 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.06 | 12:55

2
А не както вие еднаглавото БКП соло? За яд си е. Селянка проста.

2023.12.06 | 12:13

1
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини