Станислав Балабанов: Наблюдаваме катастрофално политическо правителство

  • 02 юли 2023 09:45

  • 5487
  • 0
© БНТ

Наблюдаваме катастрофално политическо правителство, защото не работи на страната на българските граждани, а за да защити Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да го спаси от съдебната система". Това заяви Станислав Балабанов от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"  в "Денят започва с Георги Любенов".

Има хора, които не работят на страната на българските граждани, а за да защитят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това е правителство на сраха, създаде се с идеята да спаси Борисов от съдебната система. Много хора поискаха промяна, а получиха защитени от имнитети депутати, посочи Балабанов. 

Той коментира и конституционната реформа. "Ако Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше дошъл при ИТН и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, нашите гласове са повече от гласовете на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в парламента. Ако не беше получил подкрепа, тогава да търси други. Той отиде да търси подкрепа от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на", допълни Балабанов.

По думите му от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" не желаят да имат министри.

Балабанов: Ще гласуваме против този състав на кабинета

Относно проектобюджетът, депутатът заяви: "Бюджет 2023 е абсурден, поредният слаб бюджет, предложен от Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на". Той подчерта, че ако така бъде предложен бюджетът, както до момента е заявен, от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" няма да го подкрепят.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
5487 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини