Парламентът ще обсъди промени в състава на 9 от постоянните комисии

  • 29 ноември 2023 06:25

  • 378
  • 1
Парламентът ще обсъди промени в състава на 9 от постоянните комисии
© Булфото

В Народното събрание депутатите започват работа с промени в състава на 9 постоянни комисии в парламента.

В седмичната програма на народните представители влизат още промените в Закона за отбраната и въоръжените сили. Целта на промените е да се допълни некомплекта във въоръжените сили и да се направи по-привлекателна професията за младите хора.

За петък се предвижда да влязат на първо четене в пленарната зала и бюджетите на Здравната каса и на държавното обществено осигуряване.Изненадващо, депутатите от бюджетната и здравна комисия отхвърлиха за първо четене закона за бюджета на Здравната каса за догодина. ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с твърдят, че по този начин искат да покажат политически знак на управляващите, без да конкретизират какво стои зад него.

Бюджет 2024 влиза в пленарна зала

Народните представители от бюджетната комисия успяха да приемат за първо четене държавния бюджет и този на общественото осигуряване.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
378 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.29 | 11:19

1
Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение.-----> mub.me/hemoferon

Добави коментар

Водещи новини