Иван Таков (БСП): ПП и ГЕРБ да се разберат за председател на СОС

  • 20 ноември 2023 19:10

  • 497
  • 4
Иван Таков (БСП): ПП и ГЕРБ да се разберат за председател на СОС
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

След като стана ясно разпределението на силите в Столичния общински съвет ние казахме, че сме готови да говорим с всички политически сили за политики, базирани на нашите ценности. С действията си, г-н Терзиев показа, че явно грешките не са научени. Не се прави по този начин. Той привика лидерите на политическите партии, за да говорят за бюджета на София и приоритети. За нас това беше пиар акция. Това заяви председателят на БСП-София в Столичния общински съвет Иван Таков в предаването „Още от деня” по БНТ.

"За нас беше ясно че нищо няма да произлезе от тях. Заприлича ми на решаване на проблеми в сглобката през Столична община. За нас този разговор трябва да се води с всички представители на групите в Столична община. Диалогът трябва да се води по нормален начин", подчерта той.

Втори опит за избор на председател на Столичния общински съвет

"Ние сме предложили наш председател. За нас е важно да се говори за проблемите на София, които се трупат. Говори се само за председател и всички са се фиксирали само в г-н Борисов Бонев. Подходът не е правилен. Ние имаме решение на колективния орган на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, че тази кандидатура е неприемлива. Най-лесният начин е да се разберат Продължаваме промяната и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, както са го направили на национално ниво", обясни Таков.

По думите му градът е затънал в проблеми, които трябва да се гледат спешно.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
497 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
М.иванов

2023.11.21 | 09:07

4
цял живот ли ще ни управляват комунисти, тоя не е по различен от баща си, даже напротив...

2023.11.20 | 20:21

3
На Пеко Таков отрочето? Тоя ли ще ни дава акъл?
Цветан Иванов Гергов

2023.11.20 | 19:52

2
Е вие нали обжалвате. Като стане Ванчето кмет вдруги ден . Вие се разбирайте с който искате.
М.иванов

2023.11.20 | 19:49

1
мръсен комунист !

Добави коментар

Водещи новини