Деян Николов: Ситуацията в СОС ще се развърже с договорка Петков - Борисов

  • 20 ноември 2023 14:37

  • 517
  • 1
Деян Николов: Ситуацията в СОС ще се развърже с договорка Петков - Борисов
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Когато се случат договорки на високо ниво, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще получат инструкции какво да направят и ситуацията в СОС ще се развърже. Очаквам сглобка между ПП-ДБ и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Това мнение изказа пред БНР Деян Николов, общински съветник от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", и коментира:

"Това, което наблюдаваме, много наподобява на случилото се преди 7 месеца в Народното събрание. Вероятно това ще бъде и развръзката в Столичния общински съвет - най-вероятно е необходимо някой да проведе един телефонен разговор, да кажем Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически към Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, да му каже, че сглобката е застрашена на национално ниво, ако ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не подкрепят техния кандидат. Нещо, което се е случило два дни преди  избора на кмет, и тогава Борисов много бързо си промени мнението".

Според Николов ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в СОС "извива ръцете на ПП-ДБ-Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и, за да могат да намерят мнозинство": "Може би от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в искат някакви гаранции, че те ще участват в управлението на София. Избора на председател на СОС е вероятно първата крачка, която те използват, за да поставят условията си".

Приключи тайното гласуване на СОС: И днес не избраха председател

Той подчерта, че изборът на председател на СОС е политически акт и от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" няма да подкрепят никой друг, освен собствения си кандидат Красимир Гълъбов. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
517 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ИСТИНАТА

2023.11.20 | 15:19

1
"ПРОБЛЕМА" в СОС е,че си ИМАМЕ "Другарят"Сарафов и НЯМАМЕ СЪД !!! До КОГА???? НАРОДЕ????

Добави коментар

Водещи новини