Иван Таков, БСП: София е в аварийно състояние

  • 09 февруари 2024 08:39

  • 809
  • 5
Иван Таков, БСП: София е в аварийно състояние
© Кадър - bgonair

"Алтернативите бяха две - тотален блокаж в Общинския съвет, другата седмица да завалят жалби към ОИК за прекратяване правомощията на общинските съветници и още месеци безвремие и хаос. Не ни плашат нови избори, а състоянието на града - София е в аварийно състояние", заяви общинският съветник от местна коалиция "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" Иван Таков в ефира на Bg on air.

"Ще продължаваме да се борим с всички сигнали, които сме пуснали. Нашата алтернатива по казуса е една - имаме входиран доклад за референдум преди месеци, това за да се случи трябва най-малкото работещ Общински съвет", посочи Таков.

Общинският съветник отхвърли обвиненията на Корнелия Нинова, че подкрепата за Цветомир Петров е предателство. 

"Никога няма да предадем избирателите си. Ние имаме решение на колективните органи  - на градския съвет, коалиционния съвет на местната коалиция на групата общински съветници. Взехме най-доброто решение за града, гражданите и за градската организация", категоричен е Таков.

Той уточни, че при гласуването на бюджета на София ще стане ясно какво е мнозинството в СОС. 

Иван Таков обясни защо са подкрепили Цветомир Петров в СОС и очаква ли да бъде изключен от БСП

"Ако не мине бюджетът и важните реформи - или сам ще си тръгне, или ще бъде сменен. По 13 часа да се правят циркове не е от полза за никого и за града. Трябва да има управляващо мнозинство, което е работа на най-голямата група от ПП-ДБ", добави общинският съветник от "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България".

 

Последвайте канала на

Калина Христова
809 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.02.09 | 17:56

5
БСП е в аварийно състояние.

2024.02.09 | 13:02

4
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

2024.02.09 | 09:24

3
БСП-ГЕРБ РАБОТЯТ ЗА ВТОРИ МАНДАТ НА ТЕРЗИЕВ
ЛИНДА

2024.02.09 | 08:54

1
ОБИКНОВЕНО КОГАТО ИМА АВАРИЯ СЕ ДЕЙСТВА!НЕ СЕ ВОДЯТ ПРЕРЕКАНИЯ КОЙ ЩЕ РЕМОНТИРА АВАРИЯТА!

2024.02.09 | 09:14

2
в авария е партията ви. Тотал щета!

Добави коментар

Водещи новини