Кой ще стане председател на СОС?

  • 16 ноември 2023 11:01

  • 634
  • 1
Кой ще стане председател на СОС?
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Сигурен съм, че председател на СОС ще бъде избран. Надявам се разумът да надделее. Това коментира  в предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS общинският съветник от ИТН Пламен Данаилов. „Може да видим ротационно председателство”, добави Данаилов. Той уточни, че трябва да има обединяваща фигура, за да има баланс. „Отворени сме към разговори, но покана нямаме. Подкрепата трябва да е цялостна договорка, в която да са ясни политиките и хората, които ще ги изпълняват”, каза още той.

Аз също смятам, че ще има избран председател, каза общинският съветник от „Синя София” Иван Сотиров. „Най-логично е да се опитат да повторят „сглобката” на национално ниво, но не изключвам това да се направи и с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Идеята да се правят самоцелни консенсуси е дълбоко антидемократична. Трябва да има ясно мнозинство с ясна отговорност. Плаващите мнозинства са пагубни”, каза той. Според него председателят трябва да е функция на политическото мнозинство в СОС и трябва да е част от него.

Георги Георгиев (ГЕРБ): Борис Бонев търси подкрепа от „Възраждане” и Ваня Григорова за шеф на СОС

Предполагам, че за избора на председател ще има „сглобка” на местно ниво. Тя вероятно ще бъде между ПП-ДБ и "Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и" и ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, коментира общинският съветник от „Възраждане” Деян Николов. „Ако има компромисна фигура, която ще играе ролята на сламен човек, ние няма да се включим. Няма да валидираме такъв избор. Нямаме писмо за разговори”, добави Николов. Той уточни, че не изключва формула, в която ПП-ДБ и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в София управляват заедно, но това е в сферата на спекулациите.

Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси се готвеше години за позицията кмет на София, която му беше отнета чрез сглобката, която направиха. Беше му обещано той да е председател на Съвета. Бонев многократно заяви, че ако се направи „сглобка” с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ще се отцепят от коалицията, в която са”, каза Николов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
634 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.16 | 11:29

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини