Георги Гьоков от БСП: Спокойно! В партията всичко е спокойно

  • 09 ноември 2023 10:34

  • 811
  • 1
Георги Гьоков от БСП: Спокойно! В партията всичко е спокойно
©
Слушай новината Слушай новината

Георги ГьоковГеорги ГьоковГеорги Гьоков е роден в с. Любеново, община Раднево. Завършва средно образование в Стара Загора от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е коментира пред медиите вота на недоверие, което бе внесен срещу правителството. 

Припомняме ви, че вчера представители на парламентарната група на "БСП за България" внесоха вот на недоверие срещу правителството с мотиви неспособност на правителството да осигури националната сигурност и отбраната на страната.

БСП внесоха вот на недоверие и обявиха: Кабинетът не може да отговори адекватно на предизвикателствата пред страната

Той заяви, че има кой да проверява кой на кой е брат. Според него е редно да се мисли у нас как да се намали инфлацията, а не само за самолети и ракети само.

Относно слуховете, че Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на може да седне на стола на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Гьоков каза, че не е запознат с това нещо и поясни, че в партията всичко е спокойно. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
811 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.09 | 12:13

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto

Добави коментар

Водещи новини