Георги Гьоков от БСП пита: Кой реши, че 100-е БТР-а са с отпаднала необходимост?

  • 15 юли 2023 20:10

  • 1436
  • 1
Георги Гьоков от БСП пита: Кой реши, че 100-е БТР-а са с отпаднала необходимост?
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

Всичко, което даряваме на Украйна, трябва да минава през парламента. Това заяви в „Офанзива с Любо Огнянов” Георги Гьоков от БСП.  „Научихме от медиите, че  чрез депутати от управляващото мнозинство, ще изнасяме 100 бронетранспортера за Украйна.  Българите трябва да знаят какво изнасяме, а не някой задкулисно да решава зад Народното събрание”, обясни депутатът.

Относно предложението на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС да помогнем на украинската държава със 100 БТР с отпаднала необходимост, той каза следното:

„Искат да си вържат гащите, защото решенията взима мнозинството в парламента, а не правителството. Кой реши, че тези машини са с отпаднала необходимост? Ако се случи бедствено или аварийно положение в България, може да се наложи да ги използваме”, поясни още депутатът от БСП.

Според него има тройна коалиция между  ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС.„Виждате как са разпределени комисиите в Народното събрание. По-голямата част са за ГЕРБ-СДС, друга част за ПП-ДБ и почти толкова за ДПС. Движението за права и свободи отдавна подкрепя всички решения на това мнозинство”, поясни Гьоков.

 И допълни, че не е изключено Румен Радев да направи политически проект. „Президентът беше издигнат и избран с гласовете преди всичко на БСП, на левите хора. Така, че за мен е учудващо, че той действа и прави политически проекти и то все за сметка на левицата. Не бих се учудил, ако тръгне да прави пореден проект, защото видяхме, че назад във времето се опита да направи такъв. Разочарован е от предишния проект, защото той не се оказа промяна, а подмяна”, поясни депутатът.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1436 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
К РАДЕВ ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД

2023.08.04 | 12:48

1
ХИГИЕНИСТА НА ПУТИ НАЙ ОТЗАД НЕМЕДЛЕНО ХИГИЕНИЗИРА ОАКАНОТО ДУПЕ НА ГОСПОДАРЯ СИ ПУТИ. ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА... ПЪК ПОСЛЕ:ЗАЩО НИ ПРЕЗИРА ЧОВЕЧЕСТВОТО?... И ПИТАМЕ, ПРИ НАЛИЧИЕТО НА МИЛИОНИ ГНУСНИ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ,ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ХРАНА СА ЕКСКРЕМЕНТИТЕ НА РОСИТЕ...

Добави коментар

Водещи новини