Пеевски за протестите на миньори и енергетици: Очакваме премиерът и Министерският съвет да вземат мерки

  • 29 септември 2023 10:06

  • 1632
  • 5
Пеевски за протестите на миньори и енергетици: Очакваме премиерът и Министерският съвет да вземат мерки
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Очакваме премиерът и Министерският съвет да вземат мерки. Както се вижда, до момента не са взети, ще видим днес какво ще стане, важното е да се случат в региона проекти, които ще запазят работните места и хората ще бъдат доволни - за момента не го виждаме това. Това коментира пред журналисти в парламента народният представител от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на във връзка с протестите на миньори и енергетици. Относно кампанията Пеевски посочи, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с винаги влиза с нагласа за победа и ще постигне своите резултати. 

Взехме най-доброто решение, каза Пеевски във връзка с приетия вчера законопроект, свързан с дерогацията на руски петрол. 

Дерогацията на руския петрол отпада изцяло след година

Относно коалиционно споразумение и участието на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в подкрепата за правителството, Пеевски посочи, че това е подкрепа на верните решения. Както виждате, всички важни решения не могат да се вземат без ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, отбеляза депутатът. По думите му няма нужда от подписването на коалиционно споразумение с участието на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1632 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.09.29 | 11:02

5
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg
доган мангала

2023.09.29 | 10:57

4
МАЙКА ТИ ДЕТЕ Е РОДИЛА ПРОТИВНА С ВИНСКА
СВИНИ

2023.09.29 | 10:40

3
ТИ ЛИ ЩЕ ОПРАВИШ БЪЛГАРИЯ БЕ ПРАСЕ КРАДЕЦ
Жоро

2023.09.29 | 10:23

2
Тоя гнусен шопар не трябва да поми.исва парламента, като ли той да определя живота на хората. Да се гушнат с плужека Борисов, да си вземат Тагарев и на първа линия в Украйна.

2023.09.29 | 10:15

1
Идват да ви избесат.

Добави коментар

Водещи новини