Мехмед Дикме: Пеевски се превърна в най-важния фактор в държавата

  • 25 септември 2023 20:57

  • 1988
  • 8
Мехмед Дикме: Пеевски се превърна в най-важния фактор в държавата
©
Слушай новината Слушай новината

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се превърна в най-важния фактор в държавата, той определя дневния ред и на политиците, и на обществото. Не е необходимо да гледаме нещо друго, или да слушаме парламента, достатъчно е той да излезе и да каже какво ще се случва през деня в страната. Разбира се, това е в рамките на шегата. Той каза да се дадат пари на земеделците. Това каза бившият земеделски министър Мехмед Дикме в студиото на "Денят ON AIR".

Според него за зависимостта на Борисов от Пеевски се знае от предишното управление.

"За мен е странна зависимостта на ПП-ДБ от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Тя е много сериозна, но всички мълчат и изпълняват. Като че ли държавата става на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Йордан Цонев, защото Цонев определя финансовите правила и парите, които трябва да се харчат, за останалото отговаря Делен Пеевски. Трябва да се проследи пътят на парите, пътят на зависимостите в държавата, там ще стигнем до взимането на решението", допълни Дикме в ефира на Bulgaria ON AIR.

Пеевски: ДПС няма да подкрепи никой за кандидат-кмет на София

По думите му хората, гласували за ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, виждат, че вотът им е изкривен и предаден.

"Създава се усещането, че основната роля на ПП-ДБ е да "изперат" Бойко Борисов", отново да възцарят Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Но не трябва да забравяме и Доган, защото той стои много зад това. Аз се възхищавам на Пеевски, спомням си 2001 година - едно невзрачно момче, без бизнес, без нищо, докъде стигна в рамките на 20 години. Ако някой говори за американската мечта, то Пеевски е олицетворение на българската мечта как може човек от нищото да стигне до такива висоти и да управлява държавата", коментира бившият земеделски министър.

Той е категоричен, че никой в държавата не е против това ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да участва в управлението, но: "Хората са против по този начин да се участва в управлението.

"Земеделците трябва да протест пред парламента. Меморандумът, който беше подписан, ще реши частично някои въпроси, но глобално може да го реши парламентът с едно единствено решение - отменяне на решението, което е прието. Проблемът не е само със зърното, глобално проблемът е с вноса от Украйна. Така че нека си поправят грешката и да се поучат от Полша, Чехия, Словакия, Румъния. През април месец казах, че България я очаква много тежка криза в земеделието", подчерта Дикме.

Бившият министър поясни, че продукцията на производителите стои в складовете от 2 години.

"Пшеницата не е продадена. В момента нямат пари за сеитба, нямат пари за реализация. Необходими са ясни и конкретни мерки. На земеделците им трябва предвидимост за тяхната работа. Защо никой не говори за мерцедесите и майбасите на украинските земеделци, които са у нас", отсече той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1988 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Lissa

2023.09.26 | 01:52

8
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.09.26 | 01:32

7
Слава на братска Русия! Путин Радев Митрофанова Лукашенко! Вечна неделима дружба! Слава!

2023.09.25 | 22:14

2
Слава на братска Русия! Путин Радев Митрофанова Лукашенко! Вечна неделима дружба! Слава!
да бе

2023.09.26 | 00:02

6
Или слива...
ne

2023.09.25 | 23:13

5
ama razbira se bre niama samo prestapnikat tikva da e faktor vav darjavata kakvo preci i na drugiat prestapnik peevski da stanev faktor

2023.09.25 | 23:06

4
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
????

2023.09.25 | 22:54

3
А,КОЙ е Мехмед Дикме ?!
Този селски

2023.09.25 | 21:13

1
Клоун пак ли се появи по телевизията

Добави коментар

Водещи новини